Çözüldü Roblox Bi̇lgi̇sayardan 2 Hesap Nasil Açilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HanSolo

Efsane Üye
Boş bir konu olduğunu biliyorum fakat bir oyun için hızlı gelişmem adına bilgisayara 2 Roblox tarayıcısı mı artık neyse 2 şekilde yapmam lazım. YouTube dan baktım az çok çoğu video da hep Multiple indir falan diyorlar ama ben o dosya ya güvenmiyorum ve bazı insanlar da keyloger olduğunu söylüyor, peki nasıl güvenilir bir yerden indirebilirim içinde virüs ve ya rat vb olmayan bir yerden ( Microsoft Store demeyin oradan indirdim fakat hesabıma katıl diyince başka sunucuya atıyor beni ) Bu arada 2 hesap dediğim birisi ana hesabım için diğeri de yan fake hesap oluşturup bir şeyler kasıp ana hesaba aktarmam için elmasları ve ya bazı itemleri vb

bilgisayara harici bir windows daha kur cift bilgisayar olarak gir yada istediğin kadar vds kirala ve rahatına bak .

Eskiden çalışıyordu bi dene

dostum bloxstrap diye bi program var buda senin robloxdaki açıklardan yararlanarak script falan açmana yarıyor hem normal tarayıcıdan hem bloxstrap üzerinden girersen 2 farklı hesapla aynı anda oynarsın denedim hemde bloxstrap üzerinden girdiğin hesapla h1le falan açabilirsin oynadığın oyuna göre script bul diğer hesabını kasarsın

wearedevsapiden multi robloxu indirebilirsin yada roblox account manager kur hesabını bağla, bunların linkini bulamadıysan discord sal

dostum bloxstrap diye bi program var buda senin robloxdaki açıklardan yararlanarak script falan açmana yarıyor hem normal tarayıcıdan hem bloxstrap üzerinden girersen 2 farklı hesapla aynı anda oynarsın denedim hemde bloxstrap üzerinden girdiğin hesapla h1le falan açabilirsin oynadığın oyuna göre script bul diğer hesabını kasarsın
hangi executor kullanıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt