Satıyorum RikaPy - Gelişmiş ve Uygun fiyatlı Python Obfuscator

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
up

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • Code Encryption özelliğinin built-in özelliği olan Memory Protectionda iyileştirmeler yapıldı.
  • Çeşitli hata düzeltmeleri uygulandı.
  • Code Cleanup özelliği eklendi.

sen forumların varlığını bile yeni keşfederken ben reverse engineering forumlarında dolaşıp çeşitli diller için obfuscator yapıyordum, tanımadığın kişilerle ilgili fikir yürütme.

sen forumların varlığını bile yeni keşfederken ben reverse engineering forumlarında dolaşıp çeşitli diller için obfuscator yapıyordum, tanımadığın kişilerle ilgili fikir yürütme.
Re icin ogretici bir seyler yapar misin merak sardim bende

Re icin ogretici bir seyler yapar misin merak sardim bende
2 commercial obfuscator projesinin yanında çeşitli private projeler geliştiriyorum, işin içine günlük hayatım da dahil olunca bu tür konularda tutorial paylaşmama zaman faktörü el vermiyor, ileride boş zaman yaratabilirsem elimden geleni yaparım.

Herkese merhabalar,

Bir süredir Python obfuscator’ümüzü geliştiriyoruz; öncesinde ise sadece .NET obfuscator’ü RikaDotNet üzerinde çalışıyorduk. RikaPy'i satış amaçlı olarak bu forumda da paylaşmak istedim.

🔗 Linkler/İletişim adresleri:
~ YouTube Tanıtımı ~

Kişisel iletişim adresleri:
Discord adresim: fromu
Telegram adresim: Fr0Mu

💸 Fiyat:
$59/Yıl - Tüm güncellemeler dahil ve öncelikli destek ile birlikte

💷 Ödeme Yöntemi:
- Cryptocurrency (BTC, LTC, ETH, USDT vb.)

✨ Özellikler
  • Code Encryption – Kodun şifreli halde saklar ve statik olarak görüntülenmesini tamamen engeller, analizi zorlaştırır.
  • Anti Debug (Dahili Özellik) – Kodun debug araçlarıyla incelenmesini zorlaştırır, hataları veya davranışı yakalamayı engeller.
  • Memory Protection (Dahili Özellik) – Kodun ve verilerin bellekte güvenli şekilde saklanmasını sağlar.

• Expiration Date – Programın belirli bir tarihten sonra çalışmasını durdurur.
  • String Encryption – Koddaki savunmasız string'leri korur.
  • Import Protection – Koddaki importları perdeler, içeriği daha belirsiz hale getirir.

🖥️Desteklenen Sürümler

Python 3.8 - 3.15

Sadece Windows'ta çalışır, PyInstaller desteği mevcuttur.

image.png

image.png
kusura bakma ben kaliteli ürün almıyorum bana ratlı paste ürün lazım :d
eline sağlık bu arada iyi satışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt