Satıyorum RikaPy - Gelişmiş ve Uygun fiyatlı Python Obfuscator

Hani şey olurya 2025 aralarında chatgptye valorant hilesi yap dendiğinde yapıyorum bi dk diyodu sonra ee diyodun sonra yaptım artık çok iyi diyodu sonra ver diyodun sonra çok daha iyi yaptım diyodu
oljknwqdibuhmweqbuygnwefqynguvmfwequnygvmfwqeunygvfwequyngvfewquygbnwefqfweq

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
windows dışında başka os'ler için geliştirme yapmayı planlıyor musunuz?
malesef rikapy şuan sadece windows üzerinde çalışıyor os anlamında uyumluluğu genişletmeyi de düşünmüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çeşitli uyumluluk sorunları giderildi.
String encryption ve import protection geliştirildi.
Arayüze artık bir PyInstaller derleme seçeneği eklendi.
Birden fazla dosyayı obfuscate etmeye olanak tanıyan klasör modu eklendi.
Website arayüzü güncellendi, daha önce yıllık satın alanları etkilememekle birlikte fiyat politikası güncellendi.
(Yıllık plan kaldırılarak aylık plan'a çevrildi.)

Çeşitli uyumluluk sorunları giderildi.
String encryption ve import protection geliştirildi.
Arayüze artık bir PyInstaller derleme seçeneği eklendi.
Birden fazla dosyayı obfuscate etmeye olanak tanıyan klasör modu eklendi.
Website arayüzü güncellendi, daha önce yıllık satın alanları etkilememekle birlikte fiyat politikası güncellendi.
(Yıllık plan kaldırılarak aylık plan'a çevrildi.)
aylık planmıııı:yeslove::yeslove::yeslove::yeslove::yeslove::yeslove::yeslove::yeslove:

up

up

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt