Revo Arte V5 Wolftü

Her yazılım kırılabilir, hiçbir şeyin kırılması imkansız değildir. Muhtemelen Reverse Engineering alanını hile sektöründen ibaret görüyorsunuz, sonuçta Türkiye'de yasal olmayan veya yasal olarak herhangi bir karşılığı olmayan dar bir alan. Global ve Çin'de bu alanda öyle manyaklar var ki, kırdıkları yazılımları görseniz aklınız almaz. Ayrıca LOLSHAN'ı tanımadan böyle konuşmanız ironik olmuş. Yeterince tanısaydınız ve CheatGlobal üzerinde değil de Dünya üzerinde yaptığı işlere baksaydınız böyle düşünmezdiniz.

Ek olarak forumda benim kanımca uğraştığı takdirde kırabilecek seviyeye sahip reverserlar da var.
bkz: waryin, Cwubs, R7flex
İlk dediklerinize katılıyorum fakat TR'de kırabilecek adam olduğuna katılmıyorum. Ve LOLSHAN'ı uzun zamandır tanıyorum. Kırdığı tek iyi içerik AridekVM diyebilirim. Onun haricinde basit CS hileleri vs kırabiliyor arada birde Valo hileleri. Saydığınız isimlerde beş para etmez (bana göre). Saydığınız isimleride çok iyi tanıyorum @R7flex dediğiniz kişi daha çocuk diyebileceğim birisi ve Adminlere boktan valorant hilesini paylaşmamaları ve aralarında kullanmalarını söyleyerek ağlayan birisi (bu davranışından daha çocuk olduğunu anlarsınız zaten) hahahaha

Loaderi leak olduğunda tutuştuğu halleri aklımdan çıkmıyor! Büyük bir insanmış gibi pazarlamanızda gözümde sizin kalitenizide düşürdü.
Madem o kadar idallısınız sahalar sizin.. Saydığınız isimlerin hiçbirisi bu hileyi kıramaz, neden mi bu kadar eminim?
Crackledikleri içeriklere bakarak bunu anlamak hiçte zor değil çünkü. Çer çöp isimleri savunuyorsunuz.

"Abi silin kendi aranızda kullanın lütfen yhaa lütfen silin"

oVU0Ut9.png

G9pa3XsiRp-nzp6_8UZPbQ.png

WW1S--WUTV68xG3d3NeUXA.png

Son düzenleme:
kimse kıramaz herşeyi tek tek ayrı ayrı şifrelemişlerdi öyle hatırlıyorum uğraşan olmaz büyük emek ister bol problemli matematik sorusu gibi düşünün
artenin sistemini anlatıyorum herkeze arte nin exe localhost:9004 websocket olarak veri gönderiyor artecore.xyz arte coredeki js de lisans kontrol yaptığı için lisans olmadan deneme kalkar ise veri çekemez şu şekilde Crâck atıla bilir aboneliği olan hesap ile loaderi aktif etikten sonra site kapatmadan ctrl + u basıp en aşaığdaıki script inceleyip obfuscator ile şifrelenmiş dosyaları çözüp içindekilere göre kendi sitenize eklerseniz artenin h1lesine ulaşıp Crâck atmış olursunuz bu sayede!

artenin sistemini anlatıyorum herkeze arte nin exe localhost:9004 websocket olarak veri gönderiyor artecore.xyz arte coredeki js de lisans kontrol yaptığı için lisans olmadan deneme kalkar ise veri çekemez şu şekilde Crâck atıla bilir aboneliği olan hesap ile loaderi aktif etikten sonra site kapatmadan ctrl + u basıp en aşaığdaıki script inceleyip obfuscator ile şifrelenmiş dosyaları çözüp içindekilere göre kendi sitenize eklerseniz artenin h1lesine ulaşıp Crâck atmış olursunuz bu sayede!
Knk JS biliyorum ve bu dediklerin çok saçma.
Adamların JS harici Loaderdede HWID kontrolü ve License Check sistemleri var biliyorsun değilmi? :coolstory:

JS ile birşeyler yapabileceğini düşünmen komik olmuş. Sanki program sırf JS ile çalışıyormuş gibi. Çok eminmişsin gibi cevap vermişsin bide patladım akşam akşam ajhhaah

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İlk dediklerinize katılıyorum fakat TR'de kırabilecek adam olduğuna katılmıyorum. Ve LOLSHAN'ı uzun zamandır tanıyorum. Kırdığı tek iyi içerik AridekVM diyebilirim. Onun haricinde basit CS hileleri vs kırabiliyor arada birde Valo hileleri. Saydığınız isimlerde beş para etmez (bana göre). Saydığınız isimleride çok iyi tanıyorum @R7flex dediğiniz kişi daha çocuk diyebileceğim birisi ve Adminlere boktan valorant hilesini paylaşmamaları ve aralarında kullanmalarını söyleyerek ağlayan birisi (bu davranışından daha çocuk olduğunu anlarsınız zaten) hahahaha

Loaderi leak olduğunda tutuştuğu halleri aklımdan çıkmıyor! Büyük bir insanmış gibi pazarlamanızda gözümde sizin kalitenizide düşürdü.
Madem o kadar idallısınız sahalar sizin.. Saydığınız isimlerin hiçbirisi bu hileyi kıramaz, neden mi bu kadar eminim?
Crackledikleri içeriklere bakarak bunu anlamak hiçte zor değil çünkü. Çer çöp isimleri savunuyorsunuz.

"Abi silin kendi aranızda kullanın lütfen yhaa lütfen silin"

oVU0Ut9.png

G9pa3XsiRp-nzp6_8UZPbQ.png

WW1S--WUTV68xG3d3NeUXA.png
benim reversede hiç bir iddiam olmadı, arideki zamanında bizde kırdık aridek kırılması en basit loaderlardan biriydi ek olarak kırdığım claras, clex hepsi sunucu tabanlıydı bunları senin atan gelse kıramıcağını düşünüyorum konuyu pek okumadım önemsiz kişilerin önemsiz hilesini kırılmaz diyorsun sanırım? Bunları sadece oyun kataloğuna bakayıp anlayabilirsin free eaclerin, vaclerin geçildiği oyunlarda hile yapmak büyük bir iş değil büyük bir iş seni tanımama rağmen beni burda her ayrıntıma kadar bilip bok atman ne lolshanı ne beni boklucak bir seviyedesin bu işleri bilmiyorsan gelip eğer satıcısı mı yapımcısı mı veya özendiğin hileleri savunma biz bu işe cs ye hile yaparak başlamadık rusta valoranta yaparak başladık Wolftü gibi aob scan edip 2 3 değer modifiye ederek değil kaliteli şeyler çıkararak başladık ne lolshanı tanıyorsun ne beni tanıyorsun özentisin yan çarla gelip bok atmaktan başka bir işin yok. Söyle bu hilenin yapımcısına allahı muhammedi gelse bana laf tutamaz. siktir ol git forumdan tyt dinamik çalışıyordum foruma soktu bir tane eşşek beni tek başarısı bu

Adamların JS harici Loaderdede HWID kontrolü ve License Check sistemleri var biliyorsun değilmi? :coolstory:

JS ile birşeyler yapabileceğini düşünmen komik olmuş. Sanki program sırf JS ile çalışıyormuş gibi. Çok eminmişsin gibi cevap vermişsin bide patladım akşam akşam ajhhaah
hwid kontrol nerden yapıyor sanıyorsun js den veya php den 2 seçenk var

arte aboneliğin varsa gir sitesine ve yeşil yazı gelince ctrl + u bas en aşağıda websocket görüceksin scripte herşey web üzerinden yapıyor uygulamada herhangi bir hwid kontrolü yapıcak url yok hepsi dediğim gibi main.js abonelik hesap bulunca url bırakıcam buraya adam ozaman niye şifrelesin durduk yere :)

hwid kontrol nerden yapıyor sanıyorsun js den veya php den 2 seçenk var

agacım bi arte aboneliğin varsa gir sitesine ve yeşil yazı gelince ctrl + u bas en aşağıda websocket görüceksin scripte herşey web üzerinden yapıyor uygulamada herhangi bir hwid kontrolü yapıcak url yok hepsi dediğim gibi main.js abonelik hesap bulunca url bırakıcam buraya adam ozaman niye şifrelesin durduk yere :)
Tamam dostum ana bilgileri server-side alıyor çoğu hile bu şekilde çalışır zaten. Adamların OBF vs çok güçlü. Loaderlerini nasıl geçeceksin? Farklı bir adresten login denendiğinin farkına varmayacak mı sanıyorsun? Demek istediğim JS'den hwid çektiğine dair bir kanıt yok bunu kırılıncaya kadar bilemeyiz. Belki api olarak çekiyordur belkide sadece query-respons çalışıyordur? Nereden biliyorsun :=)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt