Revo Arte V5 Wolftü

Laudy1337 elzem felan say kanka
Elzem sadece satış işleriyle ilgileniyor diye biliyorum ama bu forumda bi konuda görmüştüm diye hatırlıyorum adamın hilesini vermemişti elzem, adam sc4mmer diye şikayet etmişti. Tam konuyu bilmiyorum ama kabaca böyle bi sohbet dönmüştü

• Beğen
Tepkiler: urs
Elzem sadece satış işleriyle ilgileniyor diye biliyorum ama bu forumda bi konuda görmüştüm diye hatırlıyorum adamın hilesini vermemişti elzem, adam sc4mmer diye şikayet etmişti. Tam konuyu bilmiyorum ama kabaca böyle bi sohbet dönmüştü
biliyorum elzem reseller ve support 30 kurucu dedi de arkadaşa yardımetme açısından diğer 28 yapıcıyı saymasını istedim

dayı ben normal olum maçı oynayacam envanter açcam yani hile onn içn
normalde Wolftü girmem silahsız
Evet ama kullanalar genelde oyundaki rütbeli kişiler oluyor onların zaten envanteri var, oynama sebepleri ise aimbot-esp ve maçdan kickleme, alanlar sırf bu yüzden alıyor hileyi yada envanter çalışmayınca jp yükleyip envanter diziyorlar.

senelerdir bu konu tekrar tekrar bir kullanıcı tarafından acılıyor fakat kendinizi kandırmayın böyle birşey olmayacak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Lolshan ivan falan hikaye diye düzeltiyorum. Bu hile gördüğünüz diğerlerine benzemiyor. CG Reverserları tarafından allahın bile kıramayacağı bir hile olarak bilinir. (ft by MahirCayan)

L3G bile kıramadı bu loaderi. Ki bence kırılsa bile çalışmayacaktır (Tabi kırılabilirse "ki bu imkansız")..
Her yazılım kırılabilir, hiçbir şeyin kırılması imkansız değildir. Muhtemelen Reverse Engineering alanını hile sektöründen ibaret görüyorsunuz, sonuçta Türkiye'de yasal olmayan veya yasal olarak herhangi bir karşılığı olmayan dar bir alan. Global ve Çin'de bu alanda öyle manyaklar var ki, kırdıkları yazılımları görseniz aklınız almaz. Ayrıca LOLSHAN'ı tanımadan böyle konuşmanız ironik olmuş. Yeterince tanısaydınız ve CheatGlobal üzerinde değil de Dünya üzerinde yaptığı işlere baksaydınız böyle düşünmezdiniz.

Ek olarak forumda benim kanımca uğraştığı takdirde kırabilecek seviyeye sahip reverserlar da var.
bkz: waryin, Cwubs, R7flex

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt