AzadiKaya
Bronz Üye
Lan gebeş gaplumba bari ucuz yapsaydın bu fiyatlar ne ampülü geçtin dallama o kadar copy paste yapıyorsunhocam ciddimisin
Lan gebeş gaplumba bari ucuz yapsaydın bu fiyatlar ne ampülü geçtin dallama o kadar copy paste yapıyorsunhocam ciddimisin
sana yemin ediyorum hilenin src sini ve herşeyini public olduğunu söylesen allah çarpsın daha çok satarsın bak private diyince bu kadar laf yiyorsunbakacağız
ZUAHSNASIXNIJSZMKCASCÖİDZSÖLCASCASCÇSAÇCLÇASÖLPĞSALPÖĞCÖLSACÖLASÖPĞL HAHAHAHAHYHAhttps://cheatglobal.com/konu/valorant-paste-hile-yapabilen-varmi.33833/
@Blixt paster olduğunu kabul ederek hemen el atmış
ne cpoy pastasi lan sus driver girdilerinin ismi degisik ayip olmasin diye menu koymuslar menu olmasa rioterler bile tespit edemez.Lan gebeş gaplumba bari ucuz yapsaydın bu fiyatlar ne ampülü geçtin dallama o kadar copy paste yapıyorsun
paste hile olarak cs go da yapmıştım canım benim valorantta kendine güveniyorsan hile yap konu aç bak bakalım neler oluyor o şerefini gerçi yokda nasıl yok ediyoruzhttps://cheatglobal.com/konu/valorant-paste-hile-yapabilen-varmi.33833/
@Blixt paster olduğunu kabul ederek hemen el atmış
KANKA SUS AEIÖURHKJQWKLEIUZQWGHLQUWZEFGVBQWLUWQJZEHBG LWUJWQHEGBVQWLEJHKQWGBEQpaste hile olarak cs go da yapmıştım canım benim valorantta kendine güveniyorsan hile yap konu aç bak bakalım neler oluyor o şerefini gerçi yokda nasıl yok ediyoruz
faceitte yapsana hile kanka belki orada copy paste oluyordurpaste hile olarak cs go da yapmıştım canım benim valorantta kendine güveniyorsan hile yap konu aç bak bakalım neler oluyor o şerefini gerçi yokda nasıl yok ediyoruz
?KANKA SUS AEIÖURHKJQWKLEIUZQWGHLQUWZEFGVBQWLUWQJZEHBG LWUJWQHEGBVQWLEJHKQWGBEQ
sen ne diyosun allahın obezifaceitte yapsana hile kanka belki orada copy paste oluyordur
Adam akıllı güvenlik bile yapamamışsın TR Paster paran yetmiyorsa arkadaşlarla para toplayalım belki yazılım öğrenirsin de hile yaparsınpaste hile olarak cs go da yapmıştım canım benim valorantta kendine güveniyorsan hile yap konu aç bak bakalım neler oluyor o şerefini gerçi yokda nasıl yok ediyoruz
184 kiloyum lan hıdırı bıdırı yaparım bak bana öyle gelme bi elim senin kafan kadar?
sen ne diyosun allahın obezi