hocam copy paste değil gerçekten bakın adamlar 48 saatlik bir video çekti onu geçtim sourceleri falan bulun kanıtlayıj öyle konuşun lütfen.
hocam copy paste değil gerçekten bakın adamlar 48 saatlik bir video çekti onu geçtim sourceleri falan bulun kanıtlayıj öyle konuşun lütfen.
bak bu pasta driver basesi :hocam copy paste değil gerçekten bakın adamlar 48 saatlik bir video çekti onu geçtim sourceleri falan bulun kanıtlayıj öyle konuşun lütfen.
hocam ciddimisinbak bu pasta driver basesi :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu da source:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hic olmadigim kadarhocam ciddimisin
2. source ile alakası yok bu arada kankabak bu pasta driver basesi :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu da source:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
copy pastehocam ciddimisin
tam onu yazacaktim hadi diyelim hileyi bi sekilde farkli yerden ama daha gecen driverin fiyasko oldugu ortaya cikti2. source ile alakası yok bu arada kanka
hic olmadigim kada
sus artık allahın veledi zinası seni reale çağırdık gelmedin anan izin vermedicopy paste
hocam yeniden yazıldı özel olaraktam onu yazacaktim hadi diyelim hileyi bi sekilde farkli yerden ama daha gecen driverin fiyasko oldugu ortaya cikti
buna kendin inanabiliyorsan bol satislar. aslinda fazla satamayacaksiniz ama.sus artık allahın veledi zinası seni reale çağırdık gelmedin anan izin vermedi
hocam yeniden yazıldı özel olarak