Çözüldü Rev adlı moderator hakkında şikayetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 ₺ ye leak database alanlar kendini yine bişey sanıyor ya ona gülüyorum. He kardeşim aynen mern*s data var elinde mr robotsun sen. Kendini hack yapmış felan zannediyor :D Hackerliğin H'sini bilmez gelmiş sağda solda leaklenen datayla birşey yaptığını sanıyor. Datalar havada uçuşuyor kvkknın annesi ağlamış ama suç devlette vatandaşın verilerini koruyamıyor daha. Bir gün biride bana çatsada şöyle sağda solda verimi paylaşsa bende bir kvkkdan mahkemeyi çaksam bunlardan birine diye çok bekliyorum.

Son düzenleme:
bunun yetkisiyle alakası ne tam olarak adam böyle bir şey yapmış ama yetkisini kullandığıyla alakalı bir şey göremedim
Yetki ile alakası yok. Eğer arkadaş onunla discord üzerinden böyle bir sohbet kursaydı ban yiyecekti. Fakat kişi yemedi.

bunun yetkisiyle alakası ne tam olarak adam böyle bir şey yapmış ama yetkisini kullandığıyla alakalı bir şey göremedim
4.SS de okuduysan elinde IP adresi olduğunu ima ediyor. Cheatglobalde moderatorlerin ip adresi görme yetkisi var diye biliyorum.Bu yetkisini kullanarak bak elimde Ip adresin var diyor. Ha diyelim IP yi başka yerden buldu yinede bir forum moderatörünün bir forum üyesine bak elimde Illegal bir şekilde bulundurduğum leaklanmış kişisel verilerin var demesi hiç hoş birşey değil.Forumda mern*s adının bile geçmesi yasak iken forum moderatörünün bunu yapmasıda etik değil.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4.SS de okuduysan elinde IP adresi olduğunu ima ediyor. Cheatglobalde moderatorlerin ip adresi görme yetkisi var diye biliyorum.Bu yetkisini kullanarak bak elimde Ip adresin var diyor. Ha diyelim IP yi başka yerden buldu yinede bir forum moderatörünün bir forum üyesine bak elimde Illegal bir şekilde bulundurduğum leaklanmış kişisel verilerin var demesi hiç hoş birşey değil.Forumda mern*s adının bile geçmesi yasak iken forum moderatörünün bunu yapmasıda etik değil.
arkadaş siteyi ddosladığı için attım ipsini . cheatglobal'de "moderatörler" ip göremez . kendi sitene ddos attığı için manuel olarak kendi sitemden baktım. cheatglobale taşıyacak hiçbir şey yapmadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt