Çözüldü Rev adlı moderator hakkında şikayetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun yetkisiyle alakası yokki max lamerlik yapmaya çalışmış benimde sadece ismimle tc çıkaran 10-12 yaşında ucube veledler tc adresimi bularak beni korkutabileceğini sanıyodu xD

bunun yetkisiyle alakası yokki max lamerlik yapmaya çalışmış benimde sadece ismimle tc çıkaran 10-12 yaşında ucube veledler tc adresimi bularak beni korkutabileceğini sanıyodu xD
dostum e postama bakmış diyorum ismimi kimseye söylemedim vermedim ismim gözüktüğü halde yanlış çıkarmış :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum e postama bakmış diyorum ismimi kimseye söylemedim vermedim
e postana falan bakmadım dostum herşey belli olacak merak etme. sunucuma gelip 100 everyone attın siteme ddos attın sana sadece ip ni ve ismini söyledim herşey ortaya çıkacak sen rahat ol

e postana falan bakmadım dostum herşey belli olacak merak etme. sunucuma gelip 100 everyone attın siteme ddos attın sana sadece ip ni ve ismini söyledim herşey ortaya çıkacak sen rahat ol
tamam dostum çıkar o zaman herşeyi ortaya tehdit edip yanlış kişiyi çıkarıp fake hile satarak olmuyor bu işler, tehdit edip engellediğin için everyone attım sunucuna? moderasyon kayıtlarını ve senin beni engellediğin tarihe bakabilirsin bi de siz şimdi siteden tel no yazanlarıda tehdit etmeye başlamışsınızdır ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tamam dostum çıkar o zaman herşeyi ortaya tehdit edip yanlış kişiyi çıkarıp fake hile satarak olmuyor bu işler, tehdit edip engellediğin için everyone attım sunucuna? moderasyon kayıtlarını ve senin beni engellediğin tarihe bakabilirsin
bu kadarı pes be kanka . ddos atmadınmı sunucumu basmadınmı ? hiçbir şekilde yetkimi kötü kullanmadım. hile falan satmıyorum nerden şikayet edeceğini şaşırdın.

bu kadarı pes be kanka . ddos atmadınmı sunucumu basmadınmı ? hiçbir şekilde yetkimi kötü kullanmadım. hile falan satmıyorum nerden şikayet edeceğini şaşırdın.
dostum ssleri var demedin mi siteme ddos attın diye kendi ağzınla söylüyorsun 2. site senin değilse niye ilgilendiriyor seni bu kadar sahibi gelip konuşur benimle

Son düzenleme:
sunucumu basmasaydınız ve siteme ddos atmasaydınız birşey yapmazdım.
şakamısın dost sen ya modsun sen ne anlatıyosun :D :D bide haklıymış gibi böyle bir durum olsa bile yapamazsın haklıyken haksız duruma düşmüşsün

gelip konuşmak yerine niye tehdit etmeye kalktın (birde benim bilgilerimden emin olmadan :dd) dostum bi site senin diyorsun birde benim değil diyorsun anlamadım seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt