Çözüldü Rev adlı moderator hakkında şikayetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MATCH

Uzman Üye
image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

devamı sığmadı
arkadaş benim bilgilerimi bulmaya çalışmış

arkadaş bana izmir konak diyor ama attığı ip konya çumruda çıkıyor hmm birde sunucularında valorant hile satıyorlar sanırım ban yedim ordan

vac adlı diye hile platformu hilesinde esp renk değiştirme yokken attıkları videoda esp renk değiştirebiliyordu
kendisinin bir yaptığı birinden tutarsız oluyor (nasıl söyleniyorsa)

dc adı: Rev#4444

Son düzenleme:
t01ampd.jpg

arkadaş benim bilgilerimi bulmaya çalışmış
9wxff9j.jpg

arkadaş bana izmir konak diyor ama attığı ip konya çumruda çıkıyor hmm birde sunucularında valorant hile satıyorlar sanırım ban yedim ordan

vac adlı diye hile platformu hilesinde esp renk değiştirme yokken attıkları videoda esp renk değiştirebiliyordu
kendisinin bir yaptığı birinden tutarsız oluyor (nasıl söyleniyorsa)
ip den birşey yapamaz gülüm gel beklerim de * ünü bile kaldıramaz gözün korkmasın ha öyle bi durum oldu çok sinir oldun bana bi ulaş

ip den birşey yapamaz gülüm gel beklerim de * ünü bile kaldıramaz gözün korkmasın ha öyle bi durum oldu çok sinir oldun bana bi ulaş
yok sıkıntı yokta başkaların fotoğraflarını bana atıyor ben değilim diyorum zoruna gidiyor heralde küfür etmeye başlıyor 16 yaşında olduğumu zannediyor :d

Ya kanka max lamerlar işte ip bulup napacak korkma eğer sıkışırsa başın ulaş dmden hallederiz

Çoluk çocuk gelmiş bana dmden diyor adres at. Mod olunca mesajları düzenledi tabii hahah komedi tufanı.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sunucumu basmasaydınız ve siteme ddos atmasaydınız birşey yapmazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt