ber097
Bronz Üye
Midnight tercih edebilirsin onun yerine daha mantıklı1 ay 150 tl diyo uygunmus alıyım mı
Midnight tercih edebilirsin onun yerine daha mantıklı1 ay 150 tl diyo uygunmus alıyım mı
işbirliği falan yapmadı kanka ağlamaya devamAğlamaya devam mı? Dolandırılma sözkonusu değil. Cr4cking yapanlar ile işbirliği yaptığın için ban yedin. Müşteri memnuniyetini merak edenler discorddaki yorumlar kanalına bakıp görsün yüzlerce kişinin memnuniyetini
Bu konuda daha fazla bir şey yazmıycam. Banın açılmayacak.
aptal kanka lifetime almışım hala loaderı neden attığımı soruyor lan madem ip buluyorsun kanıtla benim ipmle eşleştiğini ok dicem aq diyemez çünkü atmadım dolandırıcıdır sakın almayınişbirliği falan yapmadı kanka ağlamaya devam
ezglobal mi retroware mi arada kaldımaptal kanka lifetime almışım hala loaderı neden attığımı soruyor lan madem ip buluyorsun kanıtla benim ipmle eşleştiğini ok dicem aq diyemez çünkü atmadım dolandırıcıdır sakın almayın
retrowarede aimbot düzgün çalışmıyor satan ceza asjdfnasjhfa en azından ezglobalde aim iyi çalışıyorezglobal mi retroware mi arada kaldım
ezglobal aim bakımdaydı çıktıysa alalım reisretrowarede aimbot düzgün çalışmıyor satan ceza asjdfnasjhfa en azından ezglobalde aim iyi çalışıyor
memesense alezglobal aim bakımdaydı çıktıysa alalım reis
kanka adam loaderi zaten site uzerinden herkese acik yapmisti kayit olan indirebiliyorduaptal kanka lifetime almışım hala loaderı neden attığımı soruyor lan madem ip buluyorsun kanıtla benim ipmle eşleştiğini ok dicem aq diyemez çünkü atmadım dolandırıcıdır sakın almayın
bide hala savunuyorlar anlamıyorumkanka adam loaderi zaten site uzerinden herkese acik yapmisti kayit olan indirebiliyordu
memesense yayınlanmadı daha awall ekliyolar bugları fixliyolar kapalı şuandamemesense al