yepturkish
Diamond Üye
duygulandımAdam ninjaware i geçti
duygulandımAdam ninjaware i geçti
1 ay 150 tl diyo uygunmus alıyım mısorma ya az gidin dc lerinede spam yapın milleti dolandırıyo
alma aldım lifetime swden ban atıyorlar1 ay 150 tl diyo uygunmus alıyım mı
tr fiyatlandırması bandında önerebileceğin güzel bişey var mıalma aldım lifetime swden ban atıyorlar
sakın ceza alma konuda internal hile satışı var git onu altr fiyatlandırması bandında önerebileceğin güzel bişey var mı
bütçeni söyle öneri yapayım aga bu forumdan alabilceğin tek cs2 hilesi LSA CS2'dirtr fiyatlandırması bandında önerebileceğin güzel bişey var mı
Ağlamaya devam mı? Dolandırılma sözkonusu değil. Cr4cking yapanlar ile işbirliği yaptığın için ban yedin. Müşteri memnuniyetini merak edenler discorddaki yorumlar kanalına bakıp görsün yüzlerce kişinin memnuniyetinisakın ceza alma konuda internal hile satışı var git onu al
yok bok gibi almayınAğlamaya devam mı? Dolandırılma sözkonusu değil. Cr4cking yapanlar ile işbirliği yaptığın için ban yedin. Müşteri memnuniyetini merak edenler discorddaki yorumlar kanalına bakıp görsün yüzlerce kişinin memnuniyetini
Bu konuda daha fazla bir şey yazmıycam. Banın açılmayacak.
al loaderı at bana1 ay 150 tl diyo uygunmus alıyım mı
yardım falan etmedim aksine reddettim. önceden valorant spoof için arkadaşla konuşmuştuk arkadaş kalmışız. ve sırf bu yüzden ban yedim. insanlık yapıp sunucuna geri çağırabilirsin hala yada paramı verebilirsin 500tl için yaptıkların beni üzüyorAğlamaya devam mı? Dolandırılma sözkonusu değil. Cr4cking yapanlar ile işbirliği yaptığın için ban yedin. Müşteri memnuniyetini merak edenler discorddaki yorumlar kanalına bakıp görsün yüzlerce kişinin memnuniyetini
Bu konuda daha fazla bir şey yazmıycam. Banın açılmayacak.