Reksati Multihack [TR Server]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video net çıkmamış. Kurulumu nasıl yapılıyor, anlatır mısınız?
rardaki dosyaları herhangi bir konuma çıkartman yeterli, reksati multihack.bat dosyasını açarak çalıştırabilirsin. Sonrasında metin2 seç butonuna tıklamadan önce metin2 yi açman lazım. metin2 yi hileden önce veya sonra açmanın önemi yok.

rardaki dosyaları herhangi bir konuma çıkartman yeterli, reksati multihack.bat dosyasını açarak çalıştırabilirsin. Sonrasında metin2 seç butonuna tıklamadan önce metin2 yi açman lazım. metin2 yi hileden önce veya sonra açmanın önemi yok.
Masaüstüne çıkardım, Reksativ3.064bit yönetici olarak çalıştırıp, Cheat Engine 7.1 ekranına geldim. Process list'te çalışan uygulamaları buldum. metin2clienti seçip "Open"e tıkladım. Buraya kadar ne reklam geldi, ne de farklı bir seçenek. Bekledim bekledim sonrasında process list bir daha açıp metin2clienti seçtim, "Attach debugger to process" tıkladım, "CheatBlocker Error Code:30701 Security Alert" uyarısı ile birlikte metin2 ekranı kapandı.

Bunda da vardır dedim bir hayır, diğerleri aynı sorunu yaşamasın diye, yaptığım işlemlerin tamamını üşenmeden yazdım.

Şimdi; BAN yememe sebep olan hata nedir, nerede yanlış yaptım?

Masaüstüne çıkardım, Reksativ3.064bit yönetici olarak çalıştırıp, Cheat Engine 7.1 ekranına geldim. Process list'te çalışan uygulamaları buldum. metin2clienti seçip "Open"e tıkladım. Buraya kadar ne reklam geldi, ne de farklı bir seçenek. Bekledim bekledim sonrasında process list bir daha açıp metin2clienti seçtim, "Attach debugger to process" tıkladım, "CheatBlocker Error Code:30701 Security Alert" uyarısı ile birlikte metin2 ekranı kapandı.

Bunda da vardır dedim bir hayır, diğerleri aynı sorunu yaşamasın diye, yaptığım işlemlerin tamamını üşenmeden yazdım.

Dostum sen oralara niye nasıl girmeyi başardın :D Video gözükmüyor net tamam orası doğru da bu kadar da olmaz dostum yapma.
Tek yapman gereken dosyaları rardan çıkartıp Reksati Multihack.bat dosyasını açmak. Hile otomatik olarak çalışacaktır.

Banlanma ihtimalin ilk seferde olmaz. Devam edersen banlanırsın.

ben hileyi direkt açıyorum, reklamı geçiyorum çalışıyor. cheat engine'yi filan neden açtın anlamadım :D

Dostum hile internete bağlanmıyordur. Bir arkadaşımız bu problemi şu şekilde çözdü:
1. Güvenlik duvarını kapatıp deneme
2. Eğer olmazsa vereceğim linkteki işlemler

Halen olmazsa bana geri dönüş yaparsan yardımcı olabilirim :)
oIdu kardesim tesekür ederim sagoI :)

25 Haziran(v3.5): Türkçe-İngilizce tek bir dosyaya eklendi. İlk seferde dil seçmenizi isteyecek. Seçeneğiniz kaydedilecek ve bir daha sormayacak.

Hala çalışır durumda eline sağlık, sayende 1 haftada 75'e çar kastım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt