Reksati Multihack [TR Server]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncellendi. Stabil çalışır durumda...

Hangi dil ile yazdın dostum ? Eline sağlık bu arada

Cheat engine ile lua dilinde yazdım dostum.

P-Server soranlar olmuş. Çok vaktim olmadığı için sadece TR için çıkartıyorum. Şuan için P-Serverlara çıkması söz konusu değil arkadaşlar.

v3.2 güncellemesi geldi. Sonunda sözünü verdiğim gelişmiş odağı ekledim.
Ekstradan hareket hızı 2x için iyileştirmeler yaptım. Klavye kullanmadığınız sürece karakteriniz geriye atma problemi olmadan, duraksama gerektirmeden ilerleyecektir.
Bot için de hareket hızı 2x açıkken geriye atma problemini kaldırdım.
v3.1 olanların indirmesine gerek yok, otomatik olarak hileniz güncellenecektir.

İlerde gelişmiş odağın konumunu belirleyebileceğiniz bir özellik ekleyebilirim. Kaydettiğiniz konumlar arasından seçip herhangi bir konumdayken istediğiniz konuma botu yönlendirebilirsiniz. Büyük ihtimal sırada bu olacak.

Harika bir programlama,sorunsuz.. Eline sağlık

Son düzenleme:
Harika bir programlama,sorunsuz.. Eline sağlık
Teşekkürler dostum.
reis toplamıyor ya
Sadece metin2 etkin penceredeyse oto toplama çalışıyor. Bunun sebebi hilenin inject sistemiyle çalışmamasından kaynaklı. Bu özellik oyun içerisinde klayvenizin "z" tuşuna bas-çek yapmayla aynı işi yapıyor diyebiliriz. Daha iyi bir toplama sistemi bulduğumda ekleyeceğim

v3.3 Güncellemesi geldi. Gelişmiş odağın konumunu değiştirebileceğiniz "Odak Konumu Ayarla" butonu eklendi. v3.1 ve 3.2'si olanlara otomatik olarak güncelleme yapıldı.

Odak konumunuzu kaydettikten sonra hileyi tekrar açtığınızda son kaydettiğiniz konumu yükleyen butonlar eklendi.

Hile mükemmel bir şekilde gelişiyor çok teşekkürler emeğinize sağlık gerçekten. :cool:

Bu arada range pick up getirme imkanınız veya böyle bir çalışmanız mevcut mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt