Çalışıyor Reksati Metin2 Makro Hack [GF-STEAM-PVP]

Variable Name: Path
Variable Value: C:\Windows\system32
bunları videoda gösterilen yerlere yazıyorum fakat durum aynı
Dosyaların rardan çıkmış olması gerekiyor ve filesM ve reksati macro.bat dosyası aynı konumda olması lazım. Sistemin 32 bit ise yine çalışmayacaktır. bat dosyasını açar açmaz kapanıyorsa path işlemini doğru yapmamış olabilirsin.
lua engine hatası alıyorum
Tekrar dener misin? bugün formda bir değişiklik yaptım. hata alanlar oldu. onu tekrar eski haline getirdim.

Son düzenleme:
hala lua hatası devam ediyor
Hileyi 2 yıl önce yazdığım için çok problemi var ve stabil değil. Bu nedenle hileyi sıfırdan yazma karararı aldım. O zamana kadar haber beklemeniz gerekiyor.

Reksati multihack çalışıyor mu, kontrol edebilir misin ? eğer çalışıyorsa ona göre yeniden hileyi oluşturacağım

hocam pvp sunucusu oynuyoruz 10 kişi herkes senin macronu kullanıyordu onun için pvp lazım

DOSTUM ŞU AN Reksati's Macro For Every LUA ENGİNE HATASI ALIYORUZ RİCA ETSEM BİR CARE BULURMUSUN

Lua engine hatası düzeltildi. Eğer hileye girmeyi çok denediyseniz yine lua hatası alabilirsiniz. 10-15 dakika sonra tekrar deneyin.

sitenin kendi makrosu hatalarla dolu ve arka planda çalışmıyordu bu makro harika olmuş eline emeğine sağlık <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt