Thanksnice macro gg
Senin yapabileceğin tek şey hile hata veriyor mu, hangi hileler çalışmıyor gibi soruları cevaplaman, bütün geridönüşleri toplayıp fixlemek bana ait.heraklesmt2 kullanılan bu hile aynı filesle açılan timurmt2 de kullanılmıyor fixlenmiş, ne yapmam gerekiyor ya da timurmt2 ye özel güncelleyebilir misiniz
kardesm ben acmayı deniyorum hlog hatası verip mt2 kapatıyo neden ola bilirRodnia ilk denemeler yaptığım sunucu aslında. Karmaşık kodlamışlar yine de hile bulması fazla zor değil fakat zamanım şu sıralar kısıtlandı. Malum dışarda bir işe sahibim, hileyi hobi olarak yapıyorum. Bundan dolayı bir sunucudan çok bütün sunucularda çalışabilecek hileler üzerinde çalışmaya karar verdim. Yine makro ile aynı sistemde bir hile yapmayı planlıyorum. Bu tarz hileler buldukça paylaşacağım fakat her şeyden önce mevcut hilelerin de düzgün çalışmasını sağlamam lazım Şuanda makroda ve multihack oto toplamada sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var. Tamamen çözüldüğünde diğer adımlara geçeceğim
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoDreamfancy nin Paylaştığı Macronun Benzeri Olmuş Elinize Sağlık
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoDreamfancy nin Paylaştığı Macronun Benzeri Olmuş Elinize Sağlık
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoAçıkçası hiç görmedim. Kopyalamış gibi gözükmüyordur umarım. Teşekkürler
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoheraklesmt2 kullanılan bu hile aynı filesle açılan timurmt2 de kullanılmıyor fixlenmiş, ne yapmam gerekiyor ya da timurmt2 ye özel güncelleyebilir misiniz
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoAçıkçası hiç görmedim. Kopyalamış gibi gözükmüyordur umarım. Teşekkürler
kardesm ben timur mt2 de girmeye calısıyorum hlog hatası veriyo mt2 kapatıyoArtık çalışıyor. Sadece tekrar indirmen lazım. İyi oyunlar
~ÜCRETSİZ!~
~HALA ÇALIŞIYOR~
~MİNİMUM BAN RİSKİ~
~BÜTÜN METİN2 SUNUCULARI İÇİN~
-ŞUANKİ VERSİYON: 3.0-
Güncelleme v3: optimizasyon güncellemesi. Dosyalar son sürüm cheat engine ile değiştirildi.
Herkese selam,
Chat üzerinde çalışmaz!
Metin2 arkaplandayken de çalışır.
Zamanla güncellemelerle daha da gelişecek.
Güncellemeler otomatik olarak internet üzerinden yapılır. Sorun yaşayan veya sorusu olan varsa konuya cevap atabilir.
İyi eğelenceler!
Not: Kullanmadan önce kullanım videosunu izleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Exe taramaları
Sık Görülen Hatalar
..exe Bulunamadı.
1-) Dosyaları rardan çıkartın. Reksati Multihack.bat ve files klasörü aynı konumdayken Reksati Multihack.bat dosyasını çalıştırın.
2-) Batch komutları çalışabilmesi için, PATH içerisinde "C:\Windows\system32" eklemelisiniz. Bu işlemi nasıl yapacağınızı aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.
Variable Name: Path
Variable Value: C:\Windows\system32