Çalışıyor Reksati Hack 2022 Mart [OFFICIAL SERVERS]

Dosrum
köşeye aldığın zırh, mevcut zırhınla farklı olacak atıyorum biri 1 levelllik diğeri 18 levellik olmalı.
Dostum zaten öyle ama hala çalışmıyor. Üzerine çarım red ban yedi. Manuel bir report olmamasına rağmen. Çarın başında bekliyordum.

sımdı yukluycem deneyıp tekrar yazarım nesaıl bısey die

Hile güzel emeğine sağlık. Birde bunun pvp serverlar için de çalışan versiyonunu yaparsan çok güzel olur.

üstad auto pickup da seçtiğimiz itemleri almayı yapar mısın
Onun üstünde çalışıyordum ancak vazgeçmek zorunda kaldım amd işlemcim olduğu için verimli olarak cheat engine kullanamıyorum. ilerleyen zamanlarda umarım ekleme şansım olur.
hile çok iyi lakin tek eksikliği oto skill ve oto pot olmaması. onun haricinden gayet başarılı buluyorum. çok zor olmasa gerek oto pot veya skill'in eklenmesini. (mouse ile sınır belirlemeli bir oto pot sistemi eklemek, saniye sayaçlı bir oto skill botu eklemek gibi)
yine de eline emeğine sağlık, umarım geliştirirsin zamanla daha iyi yerlere gelirsin yazılım işinde.
Oto skill pot var zaten videoları daha dikkatli izleyebilirsin dostum.

ooo hile gelişiyor yaklaşk 6 ay sonra buda paralı olur :D
Başka şansım yok gibi gözüküyor maalesef. Hileyi hobi amaçlı yapıyorum ama işe dönüştüremediğim için de yarım yamalak bir şey ortaya çıkmış oluyor. Umarım buna gerek kalmayacak başka yöntemler bulurum. Belki daha fazla reklam eklerim bilemiyorum ama gerçekten yaptığım işin karşılığı çok düşük.

Hile güzel emeğine sağlık. Birde bunun pvp serverlar için de çalışan versiyonunu yaparsan çok güzel olur.
Teşekkürler, ilerde daha fazla vakit bulabilirsem bütün pvplere yapmayı planlıyorum ama bu yakın bir zaman olmayacağı kesin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt