Çalışıyor Reksati Hack 2022 Mart [OFFICIAL SERVERS]

hile çok iyi lakin tek eksikliği oto skill ve oto pot olmaması. onun haricinden gayet başarılı buluyorum. çok zor olmasa gerek oto pot veya skill'in eklenmesini. (mouse ile sınır belirlemeli bir oto pot sistemi eklemek, saniye sayaçlı bir oto skill botu eklemek gibi)
yine de eline emeğine sağlık, umarım geliştirirsin zamanla daha iyi yerlere gelirsin yazılım işinde.

ooo hile gelişiyor yaklaşk 6 ay sonra buda paralı olur :D

Zırhların farklı olması gerekiyor.Onun dışında bilgisayarın kötüyse durduk yere zırh değiştirir.
"durduk yerde zırh değiştirmesi" söylemim şundan dolayı, mesela zırh değiştirebildiğinde yem takıp oltayı atmaya ayarlamışsın. Normalde zırh takma veya değiştirme bir diğer yöntem bineğe in-bin işlemini oltayı çekerken animasyonu iptal etmek amaçlı normal oyuncular yapıyor. Ama burada durum farklı sen zırh değiştirebildiğini algılatıp, eğer karakter zırh değiştirdiyse yem takıp olta atmaya ayarlamışsın. Bu nedenle hile bir süre sonra ifşalanıyor ve ifşalandıda. Oyun içinde bir çarın zırh değiştirip yem takıp olta attığını farkettiğinizde discorddan pegasusa yazdığınızda loglara bakıp banlıyor sorgu sual yok.

zırh olayını tamamen kaldırmalısın, atıyorum 20000 ms verdiğimizde zırh değiştirip yem takıp olta atmak yerine direkt yem takıp olta atmasını sağlamanız gerekmekte. kısacası sizin program ve biz kullanıcılar İ F Ş A L A N D I K :brainfree:

Botu kullanamıyorum. Windows sistem ayarlarından system32yi patch olarak yükledim fakat clienti select ettiğimde hile paneli siyah ekran oluyor. Kutucukları açtığımda ise olta zırh ve balık skilli boşluklara geliyor ve oltayı atınca tıklama gerektirmeden direkt çekiyor balığı. Fakat her seferinde oltayı atmam gerek, bunu için basit bir makro yaptım ve öyle kullanıyorum. Fakat şuan bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında bir fikri olan var mı? (Zırhlar farklı)
balık botu otomatik tutmuyor bu durum can sıkıcı bir gözden geçirilmesi gerek balık tutma yem ve zırhı skill barına ekliyor zırhı değiştiriyor fakat oltayı sallamıyor 10 gündür manuel 3 2 basıp balık tutuyorum
Bende de bu sorun mevcut , nasıl çözdünüz acaba?

Botu kullanamıyorum. Windows sistem ayarlarından system32yi patch olarak yükledim fakat clienti select ettiğimde hile paneli siyah ekran oluyor. Kutucukları açtığımda ise olta zırh ve balık skilli boşluklara geliyor ve oltayı atınca tıklama gerektirmeden direkt çekiyor balığı. Fakat her seferinde oltayı atmam gerek, bunu için basit bir makro yaptım ve öyle kullanıyorum. Fakat şuan bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında bir fikri olan var mı? (Zırhlar farklı)

Bende de bu sorun mevcut , nasıl çözdünüz acaba?
köşeye aldığın zırh, mevcut zırhınla farklı olacak atıyorum biri 1 levelllik diğeri 18 levellik olmalı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt