reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Msi da Ban Kaldırmak zor felan değil. Reklam / İlgi konusu olarak yorumladım.

Msi da Ban Kaldırmak zor felan değil. Reklam / İlgi konusu olarak yorumladım.
Zor Değil Doğrudur. Ama Benim Ban SSD Banıymış Ve İnan Hayatımda Hiç Duymamıştım Her Dakika Valoda Hile Yapan Biri Ve Bu İşlerle Uğraşan Biri Olmadığım İçin Bilmiyordum.. Pubg Hile Desek Tamam Onu Anlarım Benim Satış Dalım Pubg Mobile.
3 ay sonra otomatik kalkıyor zaten?
Ticket Resimleri Attım Hocam Açılacak Denmesine Rağmen Ban Yemem.. :D
Senin spoofer suren bitsin dene bios up + raid + amidewin bu sirayi yap goreceksin kalkacaktir.
Tekrar Hile Kullanmak Ve Ban Yiyip, Anlattığınız İşlemi Uygulamakmı Aman Kalsın Hile Kullanmnam Olur Biter.. :D

Son düzenleme:
Ustam SSD Banım oldugunu anlayamadım.. Birde En Son Buradan Birine Güvendik Adam Bilgileri Çalmaya Çalıştı.. Buradakiler Bir Çoğu Çalma Derdinde Olduğu Kanatına Vardım Dahada Saten Buradan Yardım Almadım..
Discord Üzerinden Bir Arkadaşım Bana Söyledi Buraya Git Yaptır Çözerse O ÇÖZER Hatta İlk Başlarda Ben Bile Şüphe Duydum Bu Adam Hakkında Burada Dünya Kadar Sahtekar, d0landırıcı Yazıları Yazılmıştı..
ALLAH Yukarıda Şahidimdir 6 Aydır Arkadaşlarım Oyun Oynuyor Bana Discord Üzerinden Yayın Açıyorlardı Bende Onları İzliyordum..
Battı Balık Yan Gider Dedik Satın Aldık Kötümü Ettik Hayır Helali Hoş Olsun Adam Sorunumu Çözdümü Çözdü..
Bilgilerimi Çalmadı, İlgilendi Daha Ne Bekler İnsan..
3 - 5 Tane Çakal İt Sürüne Yalvaracağıma Paramla Rezil Olurum Dedim Ve İyikide Öyle Demişim..
Kardeşim yarım saattir ne zıvaladın öyle herkes gibi Woofer alip spoof atmişsin bakvaloda adamların reselleri zaten

Kardeşim yarım saattir ne zıvaladın öyle herkes gibi Woofer alip spoof atmişsin bakvaloda adamların reselleri zaten
Zıvalamak ? İçimden Gelenleri Yazmak Ne Zaman Zıvalamak Oldu.. Saygını Bilde Takın.!! Saygı Duymuyorsan Yorum Atma.. Ben Senin Kardeşin Değilim..

Zıvalamak ? İçimden Gelenleri Yazmak Ne Zaman Zıvalamak Oldu.. Saygını Bilde Takın.!! Saygı Duymuyorsan Yorum Atma.. Ben Senin Kardeşin Değilim..
Kardeşim öyle bi anlation ki sanki bakvalo geldi kasayı açtı anakart pimlerini değiştirdi ekran kartını fırınladı alla alla altı üstü woofer KALSPQLWLQKAJQJAH

Kardeşim öyle bi anlation ki sanki bakvalo geldi kasayı açtı anakart pimlerini değiştirdi ekran kartını fırınladı alla alla altı üstü woofer KALSPQLWLQKAJQJAH
Neden Anlatıyorum Buraya Gelenler Benim Gibi 3 - 5 Tane İt Çakal Kişilere Aldanıpta Kanmasın Bilgileri Çalınmasın Diye Konuyu Açıyorum.
Benim Yaşadıklarımı Yaşamasınlar Diye.. Tabi Bunuda Anlayanlar Bilir..
Bu Açıklayıcı Detay Umarım İşinize Yarar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt