reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Hileden Banlandıysan Ya Anakarttan Yada Ssd'den banlanırsın

eğer bidaha olursa forumdaki açılmış konulardan bi şekilde kendinde halledebilirsin

bu arada ne kadar verdin ayıptır sorması

Eğer Hileden Banlandıysan Ya Anakarttan Yada Ssd'den banlanırsın

eğer bidaha olursa forumdaki açılmış konulardan bi şekilde kendinde halledebilirsin

bu arada ne kadar verdin ayıptır sorması
30 dolar verdim..
ban 6 ay sonra kalkıyor zaten cok komik bi konu olmus
Riot attıgı ticket cevabları atsam tam komedi olur.. :D Bana 07.11.2022 de açılacak diyor bunu yazan tickettetli yetkili. 08.11.2022 de giriyoruz ban yiyoruz. Tekrar ticket acıyorum ispat olarak video kaydı ss atıyorum bana dalga gecer gibi 26.11.2022 de açılacak diyor bu şekilde kaç tane ticket cevabı geldi görsen gülersin..

Her ban yediginde yenileniyor
işin komik yanıda burası saten.. Örnek resim atıcam buyur.. :D Banım açılacağı tarihi vermelerine rağmen hile kullanmadığım halde ban yemem.. :D

e6zubsm.png

55wx4ya.jfif

Bu kullandigin spooferi test ettin mi ? Serialler pc kapandiginda eski haline geliyor mu ? Amidewin + raid delay bani falan kaldiriyor zaten. Format vs atmak yorucu sadece
Serialler Sabıt kankam onu denedim değişmiyor Spoof attığı ile kalıyor..
Tekrar hile kullanmayacağım için Tek Sefer olarak Çalıştırdım Normalde 1 Ay Süre İçinde 3 Günde Bir Tekrar Spoof Atabiliyormuşum Olası Hile Açıp Ban Yersem Diye..
Kankam Aimdewin denedim Yok çalışmadı Gupro denedim çalışmadı. Yorumda hala Reklam Diyen Embesil maymunlar Oluyor.. Buraya içinden geleni yazmakta suç MK.. :D

30 dolar verdim..

Riot attıgı ticket cevabları atsam tam komedi olur.. :D Bana 07.11.2022 de açılacak diyor bunu yazan tickettetli yetkili. 08.11.2022 de giriyoruz ban yiyoruz. Tekrar ticket acıyorum ispat olarak video kaydı ss atıyorum bana dalga gecer gibi 26.11.2022 de açılacak diyor bu şekilde kaç tane ticket cevabı geldi görsen gülersin..
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Ama amidewin ile falan kaldırmıştım :D

Serialler Sabıt kankam onu denedim değişmiyor Spoof attığı ile kalıyor..
Tekrar hile kullanmayacağım için Tek Sefer olarak Çalıştırdım Normalde 1 Ay Süre İçinde 3 Günde Bir Tekrar Spoof Atabiliyormuşum Olası Hile Açıp Ban Yersem Diye..
Kankam Aimdewin denedim Yok çalışmadı Gupro denedim çalışmadı. Yorumda hala Reklam Diyen Embesil maymunlar Oluyor.. Buraya içinden geleni yazmakta suç MK.. :D
Senin spoofer suren bitsin dene bios up + raid + amidewin bu sirayi yap goreceksin kalkacaktir.

Hi, @HarleyQuinn First of all, thank you for the topic.

I have read many answers written above, some good and some bad comments.

We have not defrauded anyone and we have not unfairly taken anyone's money.
I would like to inform some of our friends who say that we are very meticulous in this regard.

If you were someone like you wrote in your messages, we wouldn't have +2000 happy customers and we wouldn't be in such good shape, we would definitely give up at some point.

Remember, we are not people who do everything for money, sometimes helping people gives more happiness than money.

Thank you to everyone who trusted us and stood by us.
We are always happy to assist you.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt