HarleyQuinn
Uzman Üye
reklam çöp
Moderatör tarafında düzenlendi:
Anakartım MSI B450m VDH MAX Ben buradan yardım almadım. Bir arkadaşım tavsiye etti discord üzerinden, Ücretini ödedim ve yaptırdım..dostum senin ana kart nedir birde burda kimden yardım alıcaz pek anlamadım
Aynen Dostum O kadar Spoof Aldım Çözülmedi Sağolsun Arkadaş Çözümü Buldu..Sanırım Ssd'den kaynaklıymış banın ondan tekrar ban yemişsin
Hile Kullanmıyacaksan Gerek Yok Tek Seferde Yapabilirsin..Spooferi her pc yeniden baslattiginda kullanilmasi mi gerekiyor ?
Reklam Bende Nerde Kaldı Bu Fosiller Diyordum Hoşgeldin..guzel reklam taktigi
Boş Muhabbetini Konumdan Uzakta Yap..Reklam süper olmuş buram buram sc4m koyuyor teşekkürler.
Seni Satın Alacak Kadar Aldım Yeterlimi Bu Cevab Bitmediniz MK..Reklam için kaç para aldın len
Hangi Kafayı Yaşıyorsun Dostum.. Bizede Söyle Bizde Yaşayalım..AYNEN BANA ŞURDAN Bİ TOUCH BLUE ALSANA YA
İyi de hocam madem ssd baniniz varmis 6 aydir cozum bulamamissiniz , forumdaki raidi deneseymişsiniz . Ssd banini raid kaldirirdiAnakartım MSI B450m VDH MAX Ben buradan yardım almadım. Bir arkadaşım tavsiye etti discord üzerinden, Ücretini ödedim ve yaptırdım..
Aynen Dostum O kadar Spoof Aldım Çözülmedi Sağolsun Arkadaş Çözümü Buldu..
Hile Kullanmıyacaksan Gerek Yok Tek Seferde Yapabilirsin..
Reklam Bende Nerde Kaldı Bu Fosiller Diyordum Hoşgeldin..
Boş Muhabbetini Konumdan Uzakta Yap..
Seni Satın Alacak Kadar Aldım Yeterlimi Bu Cevab Bitmediniz MK..
Hangi Kafayı Yaşıyorsun Dostum.. Bizede Söyle Bizde Yaşayalım..
Ustam SSD Banım oldugunu anlayamadım.. Birde En Son Buradan Birine Güvendik Adam Bilgileri Çalmaya Çalıştı.. Buradakiler Bir Çoğu Çalma Derdinde Olduğu Kanatına Vardım Dahada Saten Buradan Yardım Almadım..İyi de hocam madem ssd baniniz varmis 6 aydir cozum bulamamissiniz , forumdaki raidi deneseymişsiniz . Ssd banini raid kaldirirdi