🔥 RATLANDINIZ! 🔥 HADEVN(SkyDevs) İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Peki senin için yeşili de kontrol edeceğiz. Umarım o zaman kalkıp özür dileyip müşterilerine refund verebilecek erdemi gösterirsin :)
ımzanda yer alan şey benımle ılgısı yok para karsılıgı ımzaya banner koyuyorum ekmek kapısı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yapımcılar aynı. İmza aynı. Loader aynı. Sadece içerde ki dll değişiyor. Gerçekten temiz olduğuna inanıyor musun? Sorun yok onuda inceleriz çiçeğim. Çamur atılacak bir yanı yok çünkü çok kalitesiz bir ürün. Detection rate normal internal ürünlerle aynı. Fps drop normalden fazla. Özellikler tamamen uc paste. Loader example auth. Bu nasıl övülebilir bir hile? Ucuz olduğu için sanırım.

Biz bir hata mı yaptık, müşterilerimizi tehlikeye mi attık gibi düşünceler yerine babalarını savunur gibi savunmaya başlarlar. Türkiye'de marketin kalitesinin düşüşünün sebeplerinden biriside bu.
Ağzı olan konuşuyor :D yeşil siyah menülü yazılımının yapımcısı biziz dileyen özel mesaj iletsin tüm kanıtları sağlayalım. Sky a verilen panel hizmeti ise dün öğlen saatlerinde sona erdirildi. recheck adlı ürünün yapımcısı ile yakından uzaktan alakamız yoktur.

Bizim loaderimiz içinde bir inceleme rica ediyorum sizden incelemenin sonucunda ise bir özür bekliyorum.

Ağzı olan konuşuyor :D yeşil siyah menülü yazılımının yapımcısı biziz dileyen özel mesaj iletsin tüm kanıtları sağlayalım. Sky a verilen panel hizmeti ise dün öğlen saatlerinde sona erdirildi. recheck adlı ürünün yapımcısı ile yakından uzaktan alakamız yoktur.

Bizim loaderimiz içinde bir inceleme rica ediyorum sizden incelemenin sonucunda ise bir özür bekliyorum.
nasıl sizsiniz lo herkes satıyo türk yapımcı deildir bence sahibi :D

Böyle kötü bir hile bir türkten çıkardı zaten şaşırmadım. Neyse kontrol edip dönüş yapıcaz. Eğer gerçekten temizse özrümüzü dileriz sorun yok çocuk değiliz.

nasıl sizsiniz lo herkes satıyo
Herkesin satması ürün sahibi olmadığımız anlamına mı geliyor çünkü panel hizmeti sağlıyoruz.

Böyle kötü bir hile bir türkten çıkardı zaten şaşırmadım. Neyse kontrol edip dönüş yapıcaz. Eğer gerçekten temizse özrümüzü dileriz sorun yok çocuk değiliz.
Kötü dediğin yazılımı bir TR kullanıyor daha iyisini yaparsan seninkini kullanalım

Herkesin satması ürün sahibi olmadığımız anlamına mı geliyor çünkü panel hizmeti sağlıyoruz.

Kötü dediğin yazılımı bir TR kullanıyor daha iyisini yaparsan seninkini kullanalım
hacı hiç kullanmadım bilmiyomda menüyü gören biri direk paste der almaz yani bilmiyom dediğim gibi kullanmadım ama dıştan bakan biri olarak öyle düşünüyorum

hacı hiç kullanmadım bilmiyomda menüyü gören biri direk paste der almaz yani bilmiyom dediğim gibi kullanmadım ama dıştan bakan biri olarak öyle düşünüyorum
Menü paste değil pasteyi düşündüren şey çok kişinin satış yapıyor olması ürünün menüsü hazır alınmadı tarafımızca yapıldı.

Araştırmalarıma göre domain reqister yılına göre orjinal yerler diyebilirim

yesıl menulu hıle de sorun yok arkadaslar dayım wmray de calısan sorun yok dıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt