🔥 RATLANDINIZ! 🔥 HADEVN(SkyDevs) İfşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dayı adam ilk forumda bulunan konu gibi bin'e çevirip uzantısını silmiş öyle rat atmış nasıl yaptı Vietnamlı böcek yiyen fukara
Dostum böyle şeyler zor değil oturup düşünüp test eden kafa patlatan yapabilir ayrıca bu hileleri kullanan adamların bilgisayarında defender kapalıdır AC yoktur belkide defender bile patlatır ama adamlar kapattırıyor

Dostum böyle şeyler zor değil oturup düşünüp test eden kafa patlatan yapabilir ayrıca bu hileleri kullanan adamların bilgisayarında defender kapalıdır AC yoktur belkide defender bile patlatır ama adamlar kapattırıyor
Şey dicem peki uzantısını silip dll yapsa o ratmi olur la

waryinden sonra tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederiz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
SAĞDAKI kırmızı menulu hıle zaaten refleks tarafından gecen gunlerde ıfsalanmıstı soldakı yesıl hıle nın tam detaylı taraması yapılmadıgı surece çamur atmaktan baska bır yanı yok suan ıcın pıyasanın en ıyı satan hılesıdır

SAĞDAKI kırmızı menulu hıle zaaten refleks tarafından gecen gunlerde ıfsalanmıstı soldakı yesıl hıle nın tam detaylı taraması yapılmadıgı surece çamur atmaktan baska bır yanı yok suan ıcın pıyasanın en ıyı satan hılesıdır
Niye savunuyorsun diye baktım sende satıyormuşsun dostum aynı satıcının hileleriyse bu yazdığını silmelisin.

Yeşil menülü olanın hepsinin guisi paste dossstumm

Yapımcılar aynı. İmza aynı. Loader aynı. Sadece içerde ki dll değişiyor. Gerçekten temiz olduğuna inanıyor musun? Sorun yok onuda inceleriz çiçeğim. Çamur atılacak bir yanı yok çünkü çok kalitesiz bir ürün. Detection rate normal internal ürünlerle aynı. Fps drop normalden fazla. Özellikler tamamen uc paste. Loader example auth. Bu nasıl övülebilir bir hile? Ucuz olduğu için sanırım.

Niye savunuyorsun diye baktım sende satıyormuşsun dostum aynı satıcının hileleriyse bu yazdığını silmelisin.
Biz bir hata mı yaptık, müşterilerimizi tehlikeye mi attık gibi düşünceler yerine babalarını savunur gibi savunmaya başlarlar. Türkiye'de marketin kalitesinin düşüşünün sebeplerinden biriside bu.

aboo driveri loadlamıştım bir kez ama sorun yok zaten fakirim benim loga ellemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt