batuhuhanuzer07
Normal Üye
dostum banada anlatırmısın nasıl yaptın ve wooferpro yazılımını verirmisin acaba 4 kere dolandırıldım artık halima kalmadı yeni pcye paramda yetmez 8 aydır banlıyımhalletim
dostum banada anlatırmısın nasıl yaptın ve wooferpro yazılımını verirmisin acaba 4 kere dolandırıldım artık halima kalmadı yeni pcye paramda yetmez 8 aydır banlıyımhalletim
knk donanım banları max 6 ay değil mi nasıl 8 ay sürdü seninkidostum banada anlatırmısın nasıl yaptın ve wooferpro yazılımını verirmisin acaba 4 kere dolandırıldım artık halima kalmadı yeni pcye paramda yetmez 8 aydır banlıyım
kanki ana kartin ne şimdi raid yapiyosun formatta yapiyosun pc açıldığında bios updateliyorsun bi tane free spooferlada olur amidewin falan sonra modem reset atiyosun geçiyor arkadaşın kalktı msi bende free spoofer değilde woofer olarak kaldırdım.dostum banada anlatırmısın nasıl yaptın ve wooferpro yazılımını verirmisin acaba 4 kere dolandırıldım artık halima kalmadı yeni pcye paramda yetmez 8 aydır banlıyım
spoofer yaptım 3 4 defa free artık hiç açılmaz hal geldiknk donanım banları max 6 ay değil mi nasıl 8 ay sürdü seninki
tamamdır hepsini yapıcam abimde wooferi nerden bulucam acaba bide bu yardımın için bişey ödemem gerekiyormu sana vall ne istersen yaparım çok pişmanım gerçekten yapıcak bişeyde yok evde depremzedeyim fazla bi maddi durumda yokspoofer yaptım 3 4 defa free artık hiç açılmaz hal geldi
nasıl oldu bilmiyorum
woofer paralı valo ban kaldırmıyor ama serial değiştiriyor yıllar önce almistim boş olmasin diye arada hile açıyom valoda kaldırıp geri hilesiz oynuyomspoofer yaptım 3 4 defa free artık hiç açılmaz hal geldi
nasıl oldu bilmiyorum
tamamdır hepsini yapıcam abimde wooferi nerden bulucam acaba bide bu yardımın için bişey ödemem gerekiyormu sana vall ne istersen yaparım çok pişmanım gerçekten yapıcak bişeyde yok evde depremzedeyim fazla bi maddi durumda yok
banada veririmisn programı abim bende yapayımwoofer paralı valo ban kaldırmıyor ama serial değiştiriyor yıllar önce almistim boş olmasin diye arada hile açıyom valoda kaldırıp geri hilesiz oynuyom
key sistemli verirsem giremezsin.banada veririmisn programı abim bende yapayım
WİN11 Geçersen secure boot açmak zorunda kalırsın. açınca da valorant serialleri çeker ve ban atar. çünkü win11 de secure boot tpm amd de ise ftm ve csm açmadan seni oyuna sokmaz.Bilgili olan insanlara söylüyorum win 10 21h1'im raid yaptim banım yok windows 11 geçsem delay geri gelir mi ?