RAİD0 Volume Delay Çözümü (Çok Detaylı Msi Kartlar için)

dostum banada anlatırmısın nasıl yaptın ve wooferpro yazılımını verirmisin acaba 4 kere dolandırıldım artık halima kalmadı yeni pcye paramda yetmez 8 aydır banlıyım
kanki ana kartin ne şimdi raid yapiyosun formatta yapiyosun pc açıldığında bios updateliyorsun bi tane free spooferlada olur amidewin falan sonra modem reset atiyosun geçiyor arkadaşın kalktı msi bende free spoofer değilde woofer olarak kaldırdım.

knk donanım banları max 6 ay değil mi nasıl 8 ay sürdü seninki
spoofer yaptım 3 4 defa free artık hiç açılmaz hal geldi
nasıl oldu bilmiyorum
nasıl oldu bilmiyorum
tamamdır hepsini yapıcam abimde wooferi nerden bulucam acaba bide bu yardımın için bişey ödemem gerekiyormu sana vall ne istersen yaparım çok pişmanım gerçekten yapıcak bişeyde yok evde depremzedeyim fazla bi maddi durumda yok

nasıl oldu bilmiyorum

tamamdır hepsini yapıcam abimde wooferi nerden bulucam acaba bide bu yardımın için bişey ödemem gerekiyormu sana vall ne istersen yaparım çok pişmanım gerçekten yapıcak bişeyde yok evde depremzedeyim fazla bi maddi durumda yok
woofer paralı valo ban kaldırmıyor ama serial değiştiriyor yıllar önce almistim boş olmasin diye arada hile açıyom valoda kaldırıp geri hilesiz oynuyom

Bilgili olan insanlara söylüyorum win 10 21h1'im raid yaptim banım yok windows 11 geçsem delay geri gelir mi ?

Bilgili olan insanlara söylüyorum win 10 21h1'im raid yaptim banım yok windows 11 geçsem delay geri gelir mi ?
WİN11 Geçersen secure boot açmak zorunda kalırsın. açınca da valorant serialleri çeker ve ban atar. çünkü win11 de secure boot tpm amd de ise ftm ve csm açmadan seni oyuna sokmaz.

@JamesHarden Merhaba, msi pro h610m-b anakartım var raid yapmak istiyorum ancak bende sata mode kısmı bulunmuyor netten araştırdım bir şey bulamadım. Onun yerine vmd diye bir kısım var raid için. Ancak devamında da sizin bahsettikleriniz yok nasıl yapabilirim acaba fikriniz var mı?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt