O anca rüyasında koyun saysın, Başka bi skqm bildiği yok zatençok biliyon :ASDFg açılıyor
O anca rüyasında koyun saysın, Başka bi skqm bildiği yok zatençok biliyon :ASDFg açılıyor
wooferpro çöp knkaga bende wooferpro var raid atsam sonra format + wooferpro yapsam main hesaba girsem ban yermiyim?
ne yapabilirim knk raid atmayi planlıyorum ban yemeden nasil main hesaba girebilirim delaydan kurtulmam lazımwooferpro çöp knk
raid yap wooferı çalıştır bios up/down yap modeme rest at maine girme hemen bi 1 hafta yeni hesap açıp dene 1 hafta sonunda ban yemezsen girne yapabilirim knk raid atmayi planlıyorum ban yemeden nasil main hesaba girebilirim delaydan kurtulmam lazım
bu akşam yapacağim teşekkürler yardimin için.raid yap wooferı çalıştır bios up/down yap modeme rest at maine girme hemen bi 1 hafta yeni hesap açıp dene 1 hafta sonunda ban yemezsen gir
2 gün yeterli delay içinraid yap wooferı çalıştır bios up/down yap modeme rest at maine girme hemen bi 1 hafta yeni hesap açıp dene 1 hafta sonunda ban yemezsen gir
şimdi başlıyorum inşallah açılır2 gün yeterli delay için
bir maç attim herhangi ban yok delay olsa yerdim şimdiye kadar main hesaba girmemek için elim titriyor2 gün yeterli delay için