Sadece raid ile kaldırdım ?Raid + spoof ta spoof kısmı ne oluyor bilgili kardeşim? Yorum kasmaya çalışma lütfen. Raidin tek başına bir iş yapmadığını burada ban yiyen herkes biliyor zaten. raporladım.
Sadece raid ile kaldırdım ?Raid + spoof ta spoof kısmı ne oluyor bilgili kardeşim? Yorum kasmaya çalışma lütfen. Raidin tek başına bir iş yapmadığını burada ban yiyen herkes biliyor zaten. raporladım.
Aynen kardeşim. HWID ban yedin bios up down yapmadın amidewin yapmadın mac adresini bile değiştirmedin. Sadece RAID format yaptın ve banın kalktı. Peki .Sadece raid ile kaldırdım ?
yok yok arkadaş amidewin falan da yapmıştıAynen kardeşim. HWID ban yedin bios up down yapmadın amidewin yapmadın mac adresini bile değiştirmedin. Sadece RAID format yaptın ve banın kalktı. Peki .
Kral ben neye gıcık oluyorum biliyor musun? Böyle bilgin ile birşey söyledikten sonra birisi hiç birşey bilmeden saçma sapan birşey söyleyip sonuna (soru işareti) koyuyor ya bu beni gerçekten sinir ediyor.yok yok arkadaş amidewin falan da yapmıştı
Ya muaf herif ne olur sinir olma ya ?Kral ben neye gıcık oluyorum biliyor musun? Böyle bilgin ile birşey söyledikten sonra birisi hiç birşey bilmeden saçma sapan birşey söyleyip sonuna (soru işareti) koyuyor ya bu beni gerçekten sinir ediyor.
Her konuda bu şekilde yorum kasmaya çalışıyor kendisi fazla kaale almamak lazım ve de o attığınız fotoğraftaki gibi olmuştu raid yapınca.Kral ben neye gıcık oluyorum biliyor musun? Böyle bilgin ile birşey söyledikten sonra birisi hiç birşey bilmeden saçma sapan birşey söyleyip sonuna (soru işareti) koyuyor ya bu beni gerçekten sinir ediyor.
bunun yorum kasma ile ne alakası var dostum herkese bir şeyler sallayıp durmuşsun sadece ben kendim yaptığım şekilde açıklama yaptım ve bitti neyini raporluyorsun ediyorsun varsa mental bir bozukluğun ayna karşısına geç kendinle yüzleş.
Saygısız anarya herif.Ya muaf herif ne olur sinir olma ya ?
anarya ?Saygısız anarya herif.