Raid artık fixmi ?

yok yok arkadaş amidewin falan da yapmıştı
Kral ben neye gıcık oluyorum biliyor musun? Böyle bilgin ile birşey söyledikten sonra birisi hiç birşey bilmeden saçma sapan birşey söyleyip sonuna (soru işareti) koyuyor ya bu beni gerçekten sinir ediyor.

Kral ben neye gıcık oluyorum biliyor musun? Böyle bilgin ile birşey söyledikten sonra birisi hiç birşey bilmeden saçma sapan birşey söyleyip sonuna (soru işareti) koyuyor ya bu beni gerçekten sinir ediyor.
Ya muaf herif ne olur sinir olma ya ?

Her konuda bu şekilde yorum kasmaya çalışıyor kendisi fazla kaale almamak lazım ve de o attığınız fotoğraftaki gibi olmuştu raid yapınca.

m2 nin 1 kere değiştiğini biliyorum ama rc bottomların 2 sini de seçip atarsan kalkıyor diye biliyorum bayadır atmıyorum en son öyle kaldırıyodum ben

bunun yorum kasma ile ne alakası var dostum herkese bir şeyler sallayıp durmuşsun sadece ben kendim yaptığım şekilde açıklama yaptım ve bitti neyini raporluyorsun ediyorsun varsa mental bir bozukluğun ayna karşısına geç kendinle yüzleş.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt