Raid artık fixmi ?

bende m2 ssd var raidsizde kalkıyor la m2 de bence raide gerek yok ama benim ssd nin serialler 0100_0000_0000_0000. ashkdgasdkhasdasd anasını sikmiş olabilirim biraz ama ban yediğimde (hile kullanmıyorum yani şu 2 haftadır ban yemiyorum) sadece serial değiştirici birde bios up down yapıyorum kalkıyo asus la şaka gibi asgdbahjdasd
Asus val152 Aşırı kolay kalkıyor bir kere kaldırmıştım. Aynı şekilde bide denediğimde val 5 yedim ama. Val 5 kaldirabilcegimi düşünmüyorum.

Asus val152 Aşırı kolay kalkıyor bir kere kaldırmıştım. Aynı şekilde bide denediğimde val 5 yedim ama. Val 5 kaldirabilcegimi düşünmüyorum.
delaya soktuysan
windows 1809 çek (o sürümde isen bi format ) + afuwin + bios up down tertemiz + ben sana bi spoofer atim + valorant kur gir olmazsa geçmiş olsun

delaya soktuysan
windows 1809 çek (o sürümde isen bi format ) + afuwin + bios up down tertemiz + ben sana bi spoofer atim + valorant kur gir olmazsa geçmiş olsun
Ben hayatım boyunca bida up yada down yapmam az kalsın PC gidiyordu bilgisayarcı zar zor kurtari

bende m2 ssd var raidsizde kalkıyor la m2 de bence raide gerek yok ama benim ssd nin serialler 0100_0000_0000_0000. ashkdgasdkhasdasd anasını sikmiş olabilirim biraz ama ban yediğimde (hile kullanmıyorum yani şu 2 haftadır ban yemiyorum) sadece serial değiştirici birde bios up down yapıyorum kalkıyo asus la şaka gibi asgdbahjdasd
benim de bi arkadas var asusun bazı modelleri garip öyle

defaultu öyle oluyor zaten bir kaç ban daha ye raidsiz kalkmaz hale gelecek

Raid sadece bir kere banını açar. Eğer anakartının satası güney köprüsü üzerinden kontrol ediliyorda smart kapatıp tekrar tekrar spoof yapabilirsin.

Bende nvme m2 ssd ve msi b450m-a pro max var raid+spoof banımı kaldırmadı belki ben yapamamışımdır diyeceğim ama bu yöntemle benimle aynı anakarta sahip biri kaldırmıştı ve onunla beraber denemiştik bi yanlışlık yoktu
image.png

Eğer ki raid işleminden sonra aygıt yöneticisinde bu şekilde gözüküyorsa raid i doğru yapmışsın demektir. Buna rağmen delayın hala kalkmadıysa eğer demek ki RAID metodu işe yaramıyor.
Raid sadece bir kere banını açar. Eğer anakartının satası güney köprüsü üzerinden kontrol ediliyorda smart kapatıp tekrar tekrar spoof yapabilirsin.
Bunu biraz daha detaylandırabilir misin? Daha iyi anlaşılır bu şekilde. Ben ne olduğunu biliyorum ancak açıklama olarak nasıl birşey yazsam bilemedim. Sen daha bilgilisin bu konuda :) @oQeF

raid artık tek başına kaldırmaz raid+spoof çakarsan %100 sonuç alırsın şu anda öyle kullanıyorum 1.5 aydır bir sıkıntı yok
Raid + spoof ta spoof kısmı ne oluyor bilgili kardeşim? Yorum kasmaya çalışma lütfen. Raidin tek başına bir iş yapmadığını burada ban yiyen herkes biliyor zaten. raporladım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt