M2_2 ve m2_4 raid denetleyicileri olan anakartlarda işe yarıyor . Normal M2 slotu olanlar işlemciden beslendiği için işe yaramiyor .valla bro arkadaşın etiketlediği eggheadmanla de konuştuk baya, sıkıntısız 1.haftayı geçtim ben, denemekten zarar gelmez ama egg m2 ssdler için fix yedi diyordu sanırsam, ben onda da denedim yine çalıştı son söyleyeceğim denemek en iyisi
hayırHocam sata ssd volume yapıyorum beni etkilermi ?
Bende nvme m2 ssd ve msi b450m-a pro max var raid+spoof banımı kaldırmadı belki ben yapamamışımdır diyeceğim ama bu yöntemle benimle aynı anakarta sahip biri kaldırmıştı ve onunla beraber denemiştik bi yanlışlık yoktuBir süredir oyuna ara vermiştim en son ban yemiştim. Şimdi tekrar dönme kararı aldım ve raid yapicaktim ki bir kaç kişi raid in artık 2. Sefer çalışmadığını söylemiş forumda son durum nedir.
bende m2 ssd var raidsizde kalkıyor la m2 de bence raide gerek yok ama benim ssd nin serialler 0100_0000_0000_0000. ashkdgasdkhasdasd anasını sikmiş olabilirim biraz ama ban yediğimde (hile kullanmıyorum yani şu 2 haftadır ban yemiyorum) sadece serial değiştirici birde bios up down yapıyorum kalkıyo asus la şaka gibi asgdbahjdasdvalla bro arkadaşın etiketlediği eggheadmanla de konuştuk baya, sıkıntısız 1.haftayı geçtim ben, denemekten zarar gelmez ama egg m2 ssdler için fix yedi diyordu sanırsam, ben onda da denedim yine çalıştı son söyleyeceğim denemek en iyisi