RAGEMP RINAV GYM BOT ( ozbenuzi chatgpt ye yazdırdığı bot)

q1jn9qz.jpg

(Konum Sihirdar Vadisi)
Hahahahaha , profilimden çıkmıyorsun ne güzel işte , az önce profilinde baby gang vardı :DDD devam et böyle acevuitton xDD istiyorsan sana LV koleksiyonumu gösterebilirim instagramdan.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kendi kendini zorbalayanı ilk defa görüyorum dostum derslerine odaklan lütfen. abi tavsiyesi ;)
ahahah deliricem sımdı kendı kendıne gırdıgı trıplere bak kafayı yersın gıt admınlere sor bakıyım ıpden kım olduguma baksınlar.kendini komik duruma dusurmen ayrı olarak baya komik.

Evet gençler bugun 2 tane dangalağın chatgpt ye yazdırmış olduğu botu kırıp donlarına kadar alıp ekmek teknelerine el koyup size paylaşıyorum bu botu her hangi bir ticari amaçla kullanmayın
böyle dangalaklarada gidip para vermeyin aşşağıdaki youtube videosunu izleyerekte nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Üşenmessem yarında balık botunu atarım bunların. Çoluk çocuğun 400 tlsini almak
yakışmıyo size be oğlum biraz adam olun. Şuraya bazı ssler bırakıyorum
komedi filmini anlarsınız zaten siz :?

Çalıştırmak için oyunu pencereli ekrana alıp 800x600 yapıyosunuz ekranın sol ustune koyuyosunuz calısıyo zaten

YT

lllaxgi.png

:rolleyes:

jqcaex1.png

goeatwm.png
bune olm obfyi chatgptyemi yaptırmıslar FĞPOAWKTFĞGPIWJTGJAWOUIPTGAWUOTGH

Evet gençler bugun 2 tane dangalağın chatgpt ye yazdırmış olduğu botu kırıp donlarına kadar alıp ekmek teknelerine el koyup size paylaşıyorum bu botu her hangi bir ticari amaçla kullanmayın
böyle dangalaklarada gidip para vermeyin aşşağıdaki youtube videosunu izleyerekte nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Üşenmessem yarında balık botunu atarım bunların. Çoluk çocuğun 400 tlsini almak
yakışmıyo size be oğlum biraz adam olun. Şuraya bazı ssler bırakıyorum
komedi filmini anlarsınız zaten siz :?

Çalıştırmak için oyunu pencereli ekrana alıp 800x600 yapıyosunuz ekranın sol ustune koyuyosunuz calısıyo zaten

YT

lllaxgi.png

:rolleyes:

jqcaex1.png

goeatwm.png
bune kanka rinamı kaldı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt