RAGEMP RINAV GYM BOT ( ozbenuzi chatgpt ye yazdırdığı bot)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Adam senin saatini sormamış
abicim sen ragemp ne biliyor musun :D ragemp fivem tarzı yer rina sunucu ne anlatıyorsun sen :D demis ve ragemp hakkinda bilgim olmadigini soylemis bende cevabini verdim, gece yatmiyonuz mu siz

mtadaki rinayi kastediginiz zannetim bos yapma, abili falanda konusma benle
Mta da hiçbir zaman olmadı paşam , samp'tır o yaşına veriyorum bu bilgisizliğini lütfen forumda bir fikir verirken araştırıp vermeni tavsiye ediyorum , iyi forumlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tamam abicim en sandalyeye yapışık sensin , benimle fazla chat atma yaşına veriyorum bu konuşmalarını :d
burada millet ile abili,bilgili biriymiş gibi konuşmana bayıldım,hatta fivem external buildlersem ban yer miyim sorunada bayıldım.

Mta da hiçbir zaman olmadı paşam , samp'tır o yaşına veriyorum bu bilgisizliğini lütfen forumda bir fikir verirken araştırıp vermeni tavsiye ediyorum , iyi forumlar.
kimin yan charisin sen ya, profilde kapali suphelenmeye basladim

gym bot ne ıse yarıcak la zaten gunluk limit var cokta zor bise degil

burada millet ile abili,bilgili biriymiş gibi konuşmana bayıldım,hatta fivem external buildlersem ban yer miyim sorunada bayıldım.
Kanka ne anlatıyorsun sen ya :kappasmiley::kappasmiley::kappasmiley: sağlam bir source olduğunu sordum bu kadar ağlayacak mısın sen paşam

Gizlice hayran sinsice düşmansınız.​

Hadi abisinin kuzusu lisede ki arkadaşının instasını çal sen :Dddd
q1jn9qz.jpg

(Konum Sihirdar Vadisi)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt