RAGEMP RINAV GYM BOT ( ozbenuzi chatgpt ye yazdırdığı bot)

kasirer

Silver Üye
İletişim
Evet gençler bugun 2 tane kişinin chatgpt ye yazdırmış olduğu botu kırıp donlarına kadar alıp ekmek teknelerine el koyup size paylaşıyorum bu botu her hangi bir ticari amaçla kullanmayın
böyle kişilerede gidip para vermeyin aşşağıdaki youtube videosunu izleyerekte nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Üşenmessem yarında balık botunu atarım bunların. Çoluk çocuğun 400 tlsini almak
yakışmıyo size be oğlum biraz adam olun. Şuraya bazı ssler bırakıyorum
komedi filmini anlarsınız zaten siz :?

Çalıştırmak için oyunu pencereli ekrana alıp 800x600 yapıyosunuz ekranın sol ustune koyuyosunuz calısıyo zaten

YT

lllaxgi.png

:rolleyes:

jqcaex1.png

goeatwm.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
abicim sen ragemp ne biliyor musun :D ragemp fivem tarzı yer rina sunucu ne anlatıyorsun sen :D , 1735 yorumu böyle bilip bilmeden mi atıyorsun?
yaklasik 3k saat ragemp oynamisim asil sen neyin bosunu yapiyon

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tamam abicim en sandalyeye yapışık sensin , benimle fazla chat atma yaşına veriyorum bu konuşmalarını :d
mtadaki rinayi kastediginiz zannetim bos yapma, abili falanda konusma benle

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt