R7flex Apex Legends External

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Ban Durumu: Normal UD fakat paylaşıldıktan sonra %100 detected'dır.​
  • Sıkıntıları Var mı? Dolu.​
  • Aimbot, Smooth, Fov, Hitbox, Box, Glow, Snaplines, Healthbar, No Recoil ayrıca espnin renklerini ayarlayabiliyonuz.
Nasıl kullanılır?
1- r7driver.sys'yi mapper.exe'nin üzerinde atıyorsunuz ve admini onaylayın.
2- Hileyi başlatın sonra oyunu açın lobideyken konsola 1 yazın. (oyun arkaplandayken 1 yazın.)
Aimbot sağ tık'a basılınca kitleniyor (change key yapcaktım fakat imgui de güzel gözükmezdi uğraşmadım) Dikkat python39 ile hile yan yana olmalıdır.
Bu arada havalı olsun diye EAC Loading resmini değiştirdim :cool:
Hilede streamproof var esp gözükmemiş (merak etmeyin hileyle oynadım fakat 10 ay sonra yüksek eloya girince ve hileyi kullanamadım elime verdiler)

@XMAR @L3G

Teşekkürler , ekstra olarak apex hwid ban konusunda bilginiz var mı ? Anakart serial ve uuid , hdd , ethernet mac id, haricinde nereye ban atıyor ? Bu işlemleri yapmama rağmen ban devam ediyor.

Teşekkürler , ekstra olarak apex hwid ban konusunda bilginiz var mı ? Anakart serial ve uuid , hdd , ethernet mac id, haricinde nereye ban atıyor ? Bu işlemleri yapmama rağmen ban devam ediyor.
valorant spoofu çalışabilir aynı mantık bios up/down / format / systemserial , systemuuid, baseboard serial / mac adressleri / volumeid işe yarar diye düşünüyom. Ayrıca forumda evilinside spoofer paylaşmıştım @R7flex üzerinde onuda deneyebilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu valoda log dosyalarına nası girecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt