R7flex Apex Legends External

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apex de nedense hile açtığımızda ertesi gün yada 1 2 maç sonra banlanıyoz bunu deneyelim bkalaım umarım çalışır

• Ban Durumu: Normal UD fakat paylaşıldıktan sonra %100 detected'dır.​
  • Sıkıntıları Var mı? Dolu.​
  • Aimbot, Smooth, Fov, Hitbox, Box, Glow, Snaplines, Healthbar, No Recoil ayrıca espnin renklerini ayarlayabiliyonuz.
Nasıl kullanılır?
1- r7driver.sys'yi mapper.exe'nin üzerinde atıyorsunuz ve admini onaylayın.
2- Hileyi başlatın sonra oyunu açın lobideyken konsola 1 yazın. (oyun arkaplandayken 1 yazın.)
Aimbot sağ tık'a basılınca kitleniyor (change key yapcaktım fakat imgui de güzel gözükmezdi uğraşmadım) Dikkat python39 ile hile yan yana olmalıdır.
Bu arada havalı olsun diye EAC Loading resmini değiştirdim :cool:
Hilede streamproof var esp gözükmemiş (merak etmeyin hileyle oynadım fakat 10 ay sonra yüksek eloya girince ve hileyi kullanamadım elime verdiler)

@XMAR @L3G

reflex knk bildiiğn valo ban kaldırma methodu var mı ?

reflex knk bildiiğn valo ban kaldırma methodu var mı ?
Ban yedikten sonra vanguardı kapat sonra bios up veya down yap sonra yeniden açılınca vanguardı tekrar kapat DMIEdit veya başka bir programla sadece "SystemSerial" ve "SystemUUID" değiştir, sonra yeniden başlat vanguardı kapatıp istediğin gibi bir format at sonra TMac ile mac adresslerini değiştir sonra oyuna gir.

• Ban Durumu: Normal UD fakat paylaşıldıktan sonra %100 detected'dır.​
  • Sıkıntıları Var mı? Dolu.​
  • Aimbot, Smooth, Fov, Hitbox, Box, Glow, Snaplines, Healthbar, No Recoil ayrıca espnin renklerini ayarlayabiliyonuz.
Nasıl kullanılır?
1- r7driver.sys'yi mapper.exe'nin üzerinde atıyorsunuz ve admini onaylayın.
2- Hileyi başlatın sonra oyunu açın lobideyken konsola 1 yazın. (oyun arkaplandayken 1 yazın.)
Aimbot sağ tık'a basılınca kitleniyor (change key yapcaktım fakat imgui de güzel gözükmezdi uğraşmadım) Dikkat python39 ile hile yan yana olmalıdır.
Bu arada havalı olsun diye EAC Loading resmini değiştirdim :cool:
Hilede streamproof var esp gözükmemiş (merak etmeyin hileyle oynadım fakat 10 ay sonra yüksek eloya girince ve hileyi kullanamadım elime verdiler)

@XMAR @L3G

Working???

Ban yedikten sonra vanguardı kapat sonra bios up veya down yap sonra yeniden açılınca vanguardı tekrar kapat DMIEdit veya başka bir programla sadece "SystemSerial" ve "SystemUUID" değiştir, sonra yeniden başlat vanguardı kapatıp istediğin gibi bir format at sonra TMac ile mac adresslerini değiştir sonra oyuna gir.
tells me not compatible why?

kanka mavi ekran yiyyorum oyun açılınca ve cmdye apex yazısı gelmiyor çözümü nedir sürüm 1909

• Ban Status: Normal UD but 100% detected after sharing.​
  • Do You Have Any Problems? Full.​
  • We can also adjust the colors of Aimbot, Smooth, Fov, Hitbox, Box, Glow, Snaplines, Healthbar, No Recoil.
How to use?
1- You throw r7driver.sys over mapper.exe and confirm admin.
2- Start the cheat, then open the game, type 1 on the console while in the lobby. (Type 1 while the game is in the background.)
Aimbot crashes when right click is pressed (I was going to make a change key, but the imgui wouldn't look good, I didn't bother). Attention should be side by side with python39.
By the way, I changed the EAC Loading picture to keep it cool :cool:
There is streamproof in the cheat, esp is not visible (don't worry, I played the cheat, but 10 months later, when I entered high elo and I could not use the cheat, they gave it to me)

@XMAR @L3G

i will test
cmd close

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt