q

https://cheatglobal.com/konu/eterna...eck-webradar-icon-text-esp-streamproof.34989/
https://cheatglobal.com/konu/eterna...g-esp-streamproof-misc-bhop-superglide.38897/
Bunlara bakarak mı paste olduğuna karar verdin?

Sen Github'un search butonunu çökertmeye yada fake Crâck videoları paylaşmaya devam et krşm kafanı yorma böyle şeylerle, seni aşar :)
Video Url
paivexe.png

Kendimi sana anlatmakla hiç uğraşamam..

Olm alt tarafı UnpackMe konusu niye bu kadar bilendiniz? Biri hesap açar @0x58B'ye sallar diğeri hesap açar bana sallar. Saçma sapan davranmayın.

Aynen fake hesaplar krşm kendimi övüyorum UnpackMe konusunda :D
https://cheatglobal.com/konu/eterna...eck-webradar-icon-text-esp-streamproof.34989/
https://cheatglobal.com/konu/eterna...g-esp-streamproof-misc-bhop-superglide.38897/
Bunlara bakarak mı paste olduğuna karar verdin?

Sen Github'un search butonunu çökertmeye yada fake Crâck videoları paylaşmaya devam et krşm kafanı yorma böyle şeylerle, seni aşar :)
Video Url
paivexe.png

Kendimi sana anlatmakla hiç uğraşamam..

Olm alt tarafı UnpackMe konusu niye bu kadar bilendiniz? Biri hesap açar @0x58B'ye sallar diğeri hesap açar bana sallar. Saçma sapan davranmayın.

Aynen fake hesaplar krşm kendimi övüyorum UnpackMe konusunda :D
Ben eski csgo internal hileni kastetmiştim ama 2 tane daha paste atman iyi oldu :D

Bu arada evet pellix çok istenen bir hile olduğu için kırdım.

Ben eski csgo internal hileni kastetmiştim ama 2 tane daha paste atman iyi oldu :D

Bu arada evet pellix çok istenen bir hile olduğu için kırdım.
DMA hilesine paste diyecek kadar aptal olduğun için tebrik ederim. Gerçi DMA'nın ne olduğunu bile bildiğine şüpheliyim :D
Eminim Cracklemişsindir.

DMA hilesine paste diyecek kadar aptal olduğun için tebrik ederim. Gerçi DMA'nın ne olduğunu bile bildiğine şüpheliyim :D
Eminim Cracklemişsindir.
Aygıt için kodları kendin yazmadığını ikimiz de biliyoruz.
Hilenin sahibi bile emin cracklediğimden sen olmasan da olur ya :D

example:
gerçi eminim sen biliyorsundur bunu. csde dma önemli olmadığı için yapmamışsındır.

forum tam tiyatro ya döndü uzun zamandırda böyleydi yan çardan veya arkadaşına unpackme paylaştırıp forumda isim yapmaya çalışanmı dersiniz yada bukadar net dönen şeyleri çarpıtarak göz önünden silmemi dersiniz ne ararsanız dönüyor forumda. muhtemelen konuyu başlatanın asıl nicki yada arkadaşı unpack eden. kör olmayın ve bu rezillerin gündem ve isim kasma çabalarına alet olmayın bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. ona buna pasteliyor derler kendileri sabah akşam pasteler bu forumda paste yapmayan hiçkimse yokdur %100 eminim çok paste yapmaya karşıysanız tekerleği ilk icat eden adamı diriltip sadece onun yapmasını sağlayın. paste kötü birşey değildir vede herkez yapıyor aksini idda eden herkeze d0landırıcı gözüyle bakın o ego şişiren gördüğünüz hiçbir çöpde size bukadar dürüst konuşmaz ister anlayın ister anlamayın lafım kafası düzgün çalışanları bulucaktır paste yaparkende paste patığınız şeyi incelersenizde dili mantığını birçok şeyi daha hızlı öğrenirsiniz. ve internette daha önce yapılmış bişeyi 0dan yapsanız bile pastedir. paste yaparken birşeylerde geliştirebilirsiniz buda pastedir! daha önce hiç yapılmamış şeyler 0 dan yapılır varsa bulun ve yapın değer edecekse!

forum tam tiyatro ya döndü uzun zamandırda böyleydi yan çardan veya arkadaşına unpackme paylaştırıp forumda isim yapmaya çalışanmı dersiniz yada bukadar net dönen şeyleri çarpıtarak göz önünden silmemi dersiniz ne ararsanız dönüyor forumda. muhtemelen konuyu başlatanın asıl nicki yada arkadaşı unpack eden. kör olmayın ve bu rezillerin gündem ve isim kasma çabalarına alet olmayın bırakın kendileri çalıp kendileri oynasınlar. ona buna pasteliyor derler kendileri sabah akşam pasteler bu forumda paste yapmayan hiçkimse yokdur %100 eminim çok paste yapmaya karşıysanız tekerleği ilk icat eden adamı diriltip sadece onun yapmasını sağlayın. paste kötü birşey değildir vede herkez yapıyor aksini idda eden herkeze d0landırıcı gözüyle bakın o ego şişiren gördüğünüz hiçbir çöpde size bukadar dürüst konuşmaz ister anlayın ister anlamayın lafım kafası düzgün çalışanları bulucaktır paste yaparkende paste patığınız şeyi incelersenizde dili mantığını birçok şeyi daha hızlı öğrenirsiniz. ve internette daha önce yapılmış bişeyi 0dan yapsanız bile pastedir. paste yaparken birşeylerde geliştirebilirsiniz buda pastedir! daha önce hiç yapılmamış şeyler 0 dan yapılır varsa bulun ve yapın değer edecekse!
Brom ben paste yapmaya karşı değilim. Bana sürekli bu şekilde ithamlarda bulunduğu için bi dön kendine bak diyorum ona.

Projendeki herhangi bir kodu anlamıyorsan onu kullanmayı hak etmiyorsundur.
Bu benim görüşüm.

Brom ben paste yapmaya karşı değilim. Bana sürekli bu şekilde ithamlarda bulunduğu için bi dön kendine bak diyorum ona.

Projendeki herhangi bir kodu anlamıyorsan onu kullanmayı hak etmiyorsundur.
Bu benim görüşüm.
neden hayattasın onu anladınmı anlamdıysan yaşama ozaman

Farklı projeleri araştırıp öğrenmek ve kendini bu şekilde ilerletmek güzel, %90 yabancı olduğun kodun sadece belli kısımlarını değiştirip insanlara sunuyorsan bu iyi değil.
zamanla o %90 %10 olur ve herkez değiştirip sunuyor %90 nına yabancı olduğun bişeyi insanlara sununca rabet görüyorsa değerlidir herkezin yapabildiği bişey olsa değer etmez

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
main hesabının adı @LOLSHAN sonuçta @LOLSHAN adlı kişinin kırdığı bütün projeler çer çöp paste bir tane düzgün projesi yok ve buna rağmen bu kadar kişi tanrı diye tapıyor öyle mi hayır sadece fake hesaplardan kendini yalıyor ve adminlerde bilip destekliyor :D hatta cheatglobalin admin kadrosu bile lolshana tapıyor 2-3 hile paylaşırda forum canlanır diye fakat öyle bir şey olsa bile düzgün olmayacak paste herkes ban yiyip ağlayacak burdan @LOLSHAN adlı arkadaşa tanrı diye tapan arkadaşlara sesleniyorum bugüne kadar düzgün bir şey kırdı mı? Hayır. şimdi bu lordhassan isimli arkadaşın olayına geliyorum bu arkadaş unpackme paylaşmış kırılmasın diye değil kırılsın diye kırılsın ki kendini daha da geliştirsin diye bu arkadaşın "dünyadaki kimse benim yaptıklarımı kıramaz" diye bir sözü mü geçti de bu arkadaşa saçma sapan konuşuyorsunuz bu arkadaş sadece unpackme paylaşmış ki siz kırın diye bu kadar bu arada @LOLSHAN sen çok takıntılı saplantılı bir insansın önce fake hesaplardan kendini olmayan biriymiş gibi lanse ediyorsun sonra tanrısal egoya kavuşuyorsun sonra pişman oluyorsun psikolog görmeni öneririm.
Adam ban yemiş amğ şaşırmadım :d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt