q

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@CheatAhmet kardeşimizden gelen yoğun istek üzerine yeni edit: @0x58B BALONU.

Daha adamın yazdığını anlamamışsın hocam. Adam demek istiyor ki "Arkadaşın olacak 0x58B konuda yazdıklarıyla kimse unpack edemez argümanını ima ediyordu. Boş yapmayın o yüzden :D Sonuna kadar haketti daha da foruma girmez herhalde rezil :D

@CheatAhmet kardeşimizden gelen yoğun istek üzerine yeni edit: @0x58B BALONU.

Daha adamın yazdığını anlamamışsın hocam. Adam demek istiyor ki "Arkadaşın olacak 0x58B konuda yazdıklarıyla kimse unpack edemez argümanını ima ediyordu. Boş yapmayın o yüzden :D Sonuna kadar haketti daha da foruma girmez herhalde rezil :D

Bak kardeşim öncelikle onu anladım.
Senin burda anlamadığın kısım şu ben "hangi videolar" demişim yani anlamışım ama videolar derken neyi kast ettiğini anlamamışım.

O yüzden lütfen kardeşim zorlama.

Hangi videolar olduğunuda şimdi gördüm.
Ayrıca kimseyi savunmuyorum bunu neredeyse her unpackme, CrâckMe konularında görüyorum ve bu çok can sıkıcı bir şey.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bak kardeşim öncelikle onu anladım.
Senin burda anlamadığın kısım şu ben "hangi videolar" demişim yani anlamışım ama videolar derken neyi kast ettiğini anlamamışım.

O yüzden lütfen kardeşim zorlama.

Hangi videolar olduğunuda şimdi gördüm.
Ayrıca kimseyi savunmuyorum bunu neredeyse her unpackme, CrâckMe konularında görüyorum ve bu çok can sıkıcı bir şey.
Bak kardeş kimse kimseye durduk yerde bulaşmadı @0x58B denilen arkadaşın @koksalfather denilen çocuğa gönderme yapmış durduk yere bulaşmış o da gereken cevabı vermiş :D Burda kimse kimseyi zorlamıyor sen kendi kendine triplenme birini korucam diye :D :D

Bu videoların UnpackMe konularında olması bana da saçma geliyor. Ama diğer söylediklerine maalesef katılmıyorum.
Her zaman olduğu gibi dosyayı paylaşırsın birileri bakacak mı diye beklersin ama buradaki olay "Unpackleyemez" anlamında bir çok post atılması, beni de rahatsız etti :D

Bunlar UnpackMe konusuna yazılmaması gereken postlar. O garip çarların söylediklerine cevap niteliğinde yazıldığını anlıyorum da bana bu şekilde atıfta bulunması saçma. Yapılacak/yapılmış işe en azından saygı duyulması lazım. Zaten forumda doğru düzgün UnpackMe konularına bakan yok. @0x58B ile bir sorunumda yok zamanında Unpack Service için satış konusu açtığında yaşanan olayda onu haklı buluyordum :D
Ve zorluğun 1 yazılması bu forumda bir meme, azda olsa Reverse bilen biri 1 olmadığını anlar. (Tabi böyle deyince öyle zor da sanmayın)
unpacklenemeyen bir şey var mı :)

Bu da kaşınıyor LOLSHAN in büllüğü arkadaşın tattı bi de sen mi tatmak istiyorsun? LOLSHAN ikinize de etek giydirip karısı etti çıkarttı milletin içinde vurdu masaya ikiniz de kaşınmayın :D
Bana etek giydirdiği ne alaka :D daha bugün katılmışsın. No name orduları sizi nedense hepiniz unpackme konularına çöküyorsunuz. @LOLSHAN senin fake hesapların mı artık kiminse buna birinin dur demesi lazım çünkü hep aynı terane.

Bana etek giydirdiği ne alaka :D daha dün katılmışsın. No name orduları sizi nedense hepiniz unpackme konularına çöküyorsunuz. @LOLSHAN senin fake hesapların mı artık kiminse buna birinin dur demesi lazım çünkü hep aynı terane.
Hahahaha LOLSHAN sence böyle saçma sapan işlerle uğraşır mı :D Adam dağıtıp atıyor önüne çıkan her şeyi paramparça edip atıyor siz kimsiniz de tarihi geçmiş bir dil için böyle korumalar hazırlayıp ahkam kesiyorsunuz sizin karşınızda kim var oğlum 0x58B arkadaşına etek giydirdi dikkat et de sana etek giydirmesin :D Lavuk seni LOLSHAN ın işi gücü yok sana edit yapacak aynen dkşjsagşjdshkjşhjkşjsafi

.net dilinde neyi korumayı düşünüyosun işte adam attığınız her şeyi dağıtıp paramparça edip atıyor ne istiyonuz la siz daha ne yapsın bu adam nasıl rezil etsin sizi :D

unpacklenemeyen bir şey var mı :)
Sana göre varmış. https://cheatglobal.com/konu/exteria-csgo-Crâcked-by-lolshan-paste.42306/page-3#post-769684
Bide seninle hiç konuşmamışken bana nasıl dosya atabildin?
Bana etek giydirdiği ne alaka :D daha dün katılmışsın. No name orduları sizi nedense hepiniz unpackme konularına çöküyorsunuz. @LOLSHAN senin fake hesapların mı artık kiminse buna birinin dur demesi lazım çünkü hep aynı terane.
Bende bilmiyorum garip bir kafa yaşıyorlar. Niye fake hesabım olduğunu düşündün ki :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt