PythonP Dolandırıcılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HKd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu naitz de ayrı sc4mmer bundan da almayın, ne güzel aw sizin yerinize scamleniyorum siz scamlenmeyin diye kıymetimi bilin
boşver reis yaw lisansını aktarım yapmak istiyorum diyip illegal şekilde başkasına aktar sonrada allahımı peygamberimi labne yapıp ye arduinoyla kafalarını patlat falan

sattığın hile detect kardeşimsin <3

kendim kullanacağıma başkasına sattım zaten adam aldığı gibi ban yedi
oğlum bari yalan söyleme bencede detect amına koyim 1 kere ban yemedim halada oynuyorum
ultra rage şekilde oynayıp, başka hileleri aynı anda kullanıp ban yediğinizde ağlıyosunuz

Sensin kanka tamam, başka konuda zırlarsın @L3G konuyu kitleyebilirsin gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum faceit profili dahil, pythonp ödeme alana kadar sizin köpeğinizdir ödemeden sonra da sizi köpeği yerine koyar herkese iyi forumlar. Sattığı hileler detecteddır.

Sensin kanka tamam, başka konuda zırlarsın @L3G konuyu kitleyebilirsin gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum faceit profili dahil, pythonp ödeme alana kadar sizin köpeğinizdir ödemeden sonra da sizi köpeği yerine koyar herkese iyi forumlar. Sattığı hileler detecteddır.
HK'ya inanmayın beyler lisansını illegal şekilde başkasına satmak istemiştir o yüzden pythonp tokadı koymuştur :DDDD

parana üzüldüm neyse en azından almayı düşünüyodum vazgeçtim saolasın

unknown.png
Ahahhah Dine sövüyor birde 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt