xZahura
Master Üye
Adamın pythonp ile alakası yok adam benim müşterim bropythona söyle validesine selamım var
Adamın pythonp ile alakası yok adam benim müşterim bropythona söyle validesine selamım var
ahh asgari ücretli turko keşke yazılanları okusannerede tanındık birisi amınakoyduğumun sunucusunda 5K kişi bile yok gelmiş burada tanındık aylardır ud cart curt diyorsun adam paste hile satıyor nereye nasıl yardım edeceğini bilse zaten hile ne DT olur ne sana şu mouse'da oluyor sadece der gider senin mouse'na özel programlar şurada bile haklısın güvenilir değil adam diyeceğin yerde adamı savunup sonra paraları aldı engelledi diyorsun kafasını siktiğim ya
lavuk zaten faceit için d0landırıcı sattığı hile faceitten ban atınca kaçtı normalde legit satıyordu alım yaptımahh asgari ücretli turko keşke yazılanları okusan
asgari ücretli turko :d ? peki bu monoloğu burada bitiriyorum sen ağlamaya devam et 70 dolar için bu kadar ağlayıp sonra engelledi demeye devam etahh asgari ücretli turko keşke yazılanları okusan
Ahahah enayi parası demiş cukkalamış xdahh asgari ücretli turko keşke yazılanları okusan
lavuk sen faceit için d0landırıcı sattığı hile faceitten ban atınca kaçtı normalde legit satıyordu alım yaptım
RoseClassın hilesinden bahsediyorumpythona söyle validesine selamım var
sen pythona da selam söyleRoseClassın hilesinden bahsediyorum![]()
tanımıyorumsen pythona da selam söyle
neyse arkadaşlar sonuç olarak python denilen lavuk dolandırıcıdır satın alım yapmayın gerekli ssler ilk sayfada mevcuttursen pythona da selam söyle