Python ile ModernGui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Norway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ogl
Ben Rhanta
Bu Gün Bir Arkadaş Satış Konusu Açtı
@floxes Gui Konusu Açtı ve Gpt Olmadığını Savundu
Ek Olarak Meydanda Okudu Bize
Gpt ile Yazdığı Şeyi 8 - 15 Dolara Satıyomuş Çok Güldüm

Bizde Gpt ile Aynınısı Yaptık
@Reashboys
@Denzy

Yaptığımız Guinin Fotoğrafları

@floxes Cevabın ne bekliyorum kanka
Buda Arkadaşın Satış Konusu : https://cheatglobal.com/konu/modern-loader-menue-python-autoit3.61735/

oğlum şimdi anlıyorum cg deki bazı kullanıcıların boş oldugunu oglum salında adam satsın aq size gidin c++ ile yapin demiyoruz ???

Şöyle bir durum var ki, elle yapılan kodu gpt ye resim olarak atarsan zaten sana aynısını yapar tasarım olarak

Şöyle bir durum var ki, elle yapılan kodu gpt ye resim olarak atarsan zaten sana aynısını yapar tasarım olarak
İşte bunu anlamıyorlar, sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum tek cümleyle özetlediğin için teşekkür ederim :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
açılan konu bu kategori için boş sayılır lütfen boş konu paylaşıcaksanız muhabbet bölümlerini kullanın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İsterseniz Paylaşabilirsiniz İstemezseniz Paylaşmazsınız ama bu tarz Satış Ve Farklı Kategorilerde boş konular açılmaya devam edilirse Konuyu açanlara işlem uygulanacaktır.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt