Python ile ModernGui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Norway
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Norway

Efsane Üye
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ben Rhanta
Bu Gün Bir Arkadaş Satış Konusu Açtı
@floxes Gui Konusu Açtı ve Gpt Olmadığını Savundu
Ek Olarak Meydanda Okudu Bize
Gpt ile Yazdığı Şeyi 8 - 15 Dolara Satıyomuş Çok Güldüm

Bizde Gpt ile Aynınısı Yaptık
@Reashboys
@Denzy

Yaptığımız Guinin Fotoğrafları

@floxes Cevabın ne bekliyorum kanka
Buda Arkadaşın Satış Konusu : https://cheatglobal.com/konu/modern-loader-menue-python-autoit3.61735/

neden yani neen savunursun ki

Dolandırmaya calısırken maskesi ortaya cıktı ya savunmaya gecıyor işte :D

Dolandırmaya calısırken maskesi ortaya cıktı ya savunmaya gecıyor işte :D
Kankam ne dolandırması? neyin kafasını yaşıyorsunuz? Madem yapılıyor her gün kullandığınız GPT ile yapın o zaman, elemanın attığı görüntüler benim formlarımın copy paste olanı, c# girip bunları sadece elle yapabilirsin kod yazmadan.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kankam ne dolandırması? neyin kafasını yaşıyorsunuz? Madem yapılıyor her gün kullandığınız GPT ile yapın o zaman, elemanın attığı görüntüler benim formlarımın copy paste olanı, c# girip bunları sadece elle yapabilirsin kod yazmadan.
knkm elimi yoracağım birsey değil gelip ekran acip yapabilirmsin

kankam gpt kullanmıssın ve kullanmadım diyosun şakamı yapıon aynısını ggpt yapıyo alaymı edion bizle python kullandım demişsin zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt