Python fud yapsan bile RikaPy kullanmadigin surece her türlü bana unpack isteği gelicek ve bende yanıtlayıp unpacked halini atıcam Python yerine c++ gibi native diller tercih edebilirsin.python fud lazım free
ayak üstü reklam ve flexte attıPython fud yapsan bile RikaPy kullanmadigin surece her türlü bana unpack isteği gelicek ve bende yanıtlayıp unpacked halini atıcam Python yerine c++ gibi native diller tercih edebilirsin.
ayak üstü reklam ve flexte attı

rikayı unpackleyemiyorsan niye reversersın kankaPython fud yapsan bile RikaPy kullanmadigin surece her türlü bana unpack isteği gelicek ve bende yanıtlayıp unpacked halini atıcam Python yerine c++ gibi native diller tercih edebilirsin.
rika kendisinin urunu cunku zeki kardesimrikayı unpackleyemiyorsan niye reversersın kanka![]()
ne alaka kankarika kendisinin urunu cunku zeki kardesim
hee ben nickini degistirdi sandimne alaka kankahayatını forumda geçiriyon yine bazı şeyleri bilmeden konuşuyon, fr0muu'nun rika
Skillerini ranklara göremi ölçüyorsun @Fr0Muu bu adam forumda görebilceğin en yetenekli reverserlerden biri ancak ranki yok, ek olarak RikaPy gerçekten üst düzey bir koruma düz ehe ben reverserim ehe ben sunu bi kirim eherikayı unpackleyemiyorsan niye reversersın kanka![]()