kaç oyun oynadın?Hileyi 2 gün boyunca denedim en fazla 10 mac dayanıyor, ben rage oynayarak gümüş 1e kadar çıktım daha sonra ban yedim bypassınız yoksa kullanmayın yada eğlenmek için açın.
kaç oyun oynadın?Hileyi 2 gün boyunca denedim en fazla 10 mac dayanıyor, ben rage oynayarak gümüş 1e kadar çıktım daha sonra ban yedim bypassınız yoksa kullanmayın yada eğlenmek için açın.
ee 30 mesaj var diye nolmus alahın cahili 100 mesajı gectin diye adam mı oldun herseyin altina bos bos mesaj atsam bende Johnny Sins olurdum1. mesaj kasacak kadar yussuz deyilim reis 30 mesajın var boş boş konusma kafamdada sıkıntı yok
boş mesajmı tamam kanka yazdıgım zarar ztn kafamı senin gibilerle yormk istemiyorumee 30 mesaj var diye nolmus alahın cahili 100 mesajı gectin diye adam mı oldun herseyin altina bos bos mesaj atsam bende Johnny Sins olurdum
Kocaman only root yazdım oraya kör müsün? Ki espden başka özellik açarsanız buda ban atıyor. Only esp denemedim.rootsuz hileler çoğu hep ban atıyor
az oldu icin yorma bencede kankaboş mesajmı tamam kanka yazdıgım zarar ztn kafamı senin gibilerle yormk istemiyorum