uzun süreli değil zaten dandirikten bi esp bile 30 40 maç götürüyo eğer uzun süreli bişey istiyosan cheatninja, minicheat gibi hileler kullanman lazımBen hileyi 20 maç boyunca denedım çok iyi çalısıyor
kanka kafanda sıkıntımı var yada mesaj kasıyorsun mobillerr icin pc ye rootmu atılıyor.exe falan yok birsey anlamadın discord EmirXE 4238 yazarsanız cok mutlu olurum
bypassı geç magic bullet var zaten memory hile çok normal ban atmasıHileyi 2 gün boyunca denedim en fazla 10 mac dayanıyor, ben rage oynayarak gümüş 1e kadar çıktım daha sonra ban yedim bypassınız yoksa kullanmayın yada eğlenmek için açın.
1. mesaj kasacak kadar yussuz deyilim reis 30 mesajın var boş boş konusma kafamdada sıkıntı yokkanka kafanda sıkıntımı var yada mesaj kasıyorsun mobillerr icin pc ye rootmu atılıyor
Root atılmıyor fakat bluestacks, ldplayer gibi uygulamalarda root seçeneği bulunabiliyor.kanka kafanda sıkıntımı var yada mesaj kasıyorsun mobillerr icin pc ye rootmu atılıyor
No. Only mobile.this works with gameloop?
bro root açılıyor onlarda fakat magisk lazım magisk yüklenebiliyor uğraşırsan fakat bu sefer de modülü yükleyemiyorsun çünkü modülü flashladıktan sonra yeniden başlatman gerek uygulamayı kapatıp açınca olmuyor magisk içinden yeniden başlat yapsan bile bootloopta kalıyor olmuyoRoot atılmıyor fakat bluestacks, ldplayer gibi uygulamalarda root seçeneği bulunabiliyor.