Satıyorum Pubg Mobile En Güvenli Emülatör Hilesi | Satıyorum

al qral bende paylaşayım public hile ile buda
0L0JZWB.png
Sen benimi anlamak istemiyorsun yoksa bana karşı bir garezinmi var anlamış değilim.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun :) Siz ücrestsiz hile kullanmaya devam edin sorun yok. :)

qral verdiğin yanıtın alaka seviyesi şuralarda; detected hile vardır, yada undetected hile vardır kurulumla hilenin ud dt durumunun ne alakası var? anti cheat bu hileyi böyle kurmuş bunu görmezden gelelim mi diyor. altı üstü bir hile hilenin ne gibi bir kurulumu olabilir? vcredisti aio runtımeı sag değilde sol ile mi kuruyorsun hilenin çalışabilmesi için? nasıl bi etkisi olabilir kurulumun ban atıp atmamasına :D

3 aydır forumdaki public hileyi kullanıyorum aim maim açık herşey babalar gibide takılıyorum
QtO8afd.png
Merhaba güzel dostum öncelikle şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Demişsin ki Anticheat sistemiyle kurulumun ne gibi bir alakası var. Evet bu konuda %99 haklısın fakat gelen insanların daha önceden kullandıkları yazılımlar oluyor ve Gameloop Aow adb sistemi ile çalışmakta. Gameloop bir çok şeyi zaten logda tutuyor. Hatta ADB ile yapılan işlemlerin hepsi "Public" olarak logda tutulmakta. Eğer gelip alan kişi daha önce yazılım kullanmadıysa dediğin doğru fakat çok basit bir şekilde her şeyi atlamışsın seçenek çok anlayan yok. Gameloop ID'sinden tut aow ve adb loguna kadar. AndroidEmulatorEn için konuşuyorum tutulan aow loglarına kadar. Bir çok şeyin logu mevcut. Arkadaşın bahsettiği kurulum olayı bundan ibaret eğer senin Gameloop'un yani cihazın detected olmuşsa bir çok kez yasaklanmışsa zaten kullandıgın yazılım undetected olsa dahi senin emulator ve aow logların kirli oluyor. Bu yüzden Gameloop ID değiştirerek cihaz banı kaldırıyorsun örneğin. Zaten bir kullanıcı gözüyle değilde geliştirici gözüyle bakıyor olsaydın bu konuya oyunun log tuttuğunu kafanda çizip evet kardeşim cihaz temizliliği önemli diyip konuyu kapatırdın fakat kullanıcı gözüyle baktığını varsaydığım için kısa kesiyorum. Saygılar dostum umarım söylenileni anlamışsındır. Adamın dediği kurulum zaten kurduğu driverler değil Emulator ID'si kirliyse kuran kişi temizlememiştir vs.. gibiydi. Umarım şimdi daha net anlamışsındır. Zaten ADB komutu kullanan bir oyunun log tutmasını anlamaktan daha basit bir şey varsa o da şuanda bu yorumu atmaktır. Saygılar 😊

al qral bende paylaşayım public hile ile buda
kanka ana bayi discord web site felan verir misin

qral lafım sana değil üzerine alınma lakin ben bu hileyi ana bayiden satın aldığım da 1 gün içerisinde ban attı hile. aynı oynayış tarzıyla forumun hilesini 3 aydır kullanıyorum rage-legit karışık hala hiçbirşekilde ban yemedim buyur proof
kanka ana bayi discord web site felan verir misin

Mobil içinde mi var acaba anlamadım tam olarak orayı hayırlı olsun bu arada 2 gündü ariyorum pubg mobile android eğer uygunsa görüşmek isterim

ban varmı kanka ana hesapta kullanılırmı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba Pubg Mobile Hile Bir Çok Kullanıcı Tarafından Kullanılmakta Ve Aranmaktadır.!
Pubg Mobile Hile Satın Al'dım İlgilenilmedi, Bakılmadı, Dönüş Yapılmadı Dolandırıldım Gibi Ve Benzeri Konular İllaki Yaşayan Vardır..

Yeri Geldiğinde Benim Bile Sadece Kullanıcıyı BANLADIĞIM Anlar Olmuştur,
Dikatinizi Çekerim Sadece Kullanıcı Diyorum ANAHTAR ( KEY ) Banlamam. Benimle Sadece İletişim Kuramaz Ve Benden Destek Alamaz..

Burada Bulunan Kuralları Kim Çiğnerse Affım Malasef Yoktur :

Kullanılan Yazılım İllegal Bir Yazılım Olduğunu Unutmayalım
Her Satıcı Gibi %100000 Sizi Korur Kesinlikle BAN Yemezsin Kardeşim, Uzaya Bile Mermi Sık Bir Şey Olmaz Gibi Saçma Sapan Yalanlar Söyleyemem..

İlerleyen Zamanlarda Yazılım İçeriği Ve Açıklamaları Tamamiyle Türkçe Olarak Hazırlanacaktır.
Olası Güncellemeler Otomatik Update İle Sunulmakta Ve Anlık Olarak Discord Sunucumuzda Duyuru Atıklmaktadır..

Kurulum İşlemi Tamamiyle Bize Aittir.!!

Diğer Hile Yazılımlarından Farkı Nedir Bunu Kullanınca Anlarsınız :)

ÖNEMLİ HATIRLATMA : Buraya Yazacağınız Her Yazı Ve Yorum Sizin Kalitenizi Belirtir Kaliteli Biriyseniz Yorumlarınızda Düzgün Ve Kaliteli Olur..

İletişim VE Fiyat Listesi

Haftalık : 300 TL
Aylık : 520 TL

İletişim :
Discord :

Hile Görüntüleri.!!

1.png

2.png

3-esp.png

4-aim.png

5-item.png

6-rank.png

7-yapilan-mac.png

Oyun İçi Oynanış Video

menu cok guzel hocam hayran kaldim

güncel durumu nedir dt mi
Pubg 3.2 İçin Güncel.. EXE Her Şey Değişti :)

menu cok guzel hocam hayran kaldim
Teşekkür ederim basit ve eski bir tasarımdı. Tamamiyle değişti :) 2 Adet Sürüm eklendi.

Malasef Üzgünüm Güvensiz yazılım satmıyorumki İndirim yapayım :(

Mobil içinde mi var acaba anlamadım tam olarak orayı hayırlı olsun bu arada 2 gündü ariyorum pubg mobile android eğer uygunsa görüşmek isterim
Mobil olarak malasef satışını yapmıyorum, Mobil tarafı olanlar ortalama patlama riskleri bir tık yüksek olabiliyor pekde önermem ama tabiki tercih meselesi :)

ban varmı kanka ana hesapta kullanılırmı
Ana hesap için uygun..

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt