Satıyorum Pubg Mobile En Güvenli Emülatör Hilesi | Satıyorum

hangi yılda olduğunun bir önemi yok ben vicci belki tanırsın belki tanımazsın o profildeki ssi görünce zedin bey diyesim geldi eğer bir sorun olduysa çokca özür dilerim istiyorsanda yorumu sildirebilirsin
Estafurllah Kardeşim Ne Demek - İmzadaki SS Farklı Bir Konu için Zedin Kardeşimden Aldığım BİR Resimdir :) Canını Yerim :iloveyousir:

Estafurllah Kardeşim Ne Demek - İmzadaki SS Farklı Bir Konu için Zedin Kardeşimden Aldığım BİR Resimdir :) Canını Yerim :iloveyousir:
sağoalsın abım benım bırazdan yukselmış olabilirim olabikce şeyler zamanla alışcaz tanınıcaz seviliyorsun bu alemde boyle kücük kücük yazıyorum kurallara fazla dıkkate etmıyorum bunun ıcınde kusura bakma yanı tekrardan hayırlı satıslar dılerım simdi millet gelir hemen herkese abi diye kesilme onlarında canları sağolsun

qral lafım sana değil üzerine alınma lakin ben bu hileyi ana bayiden satın aldığım da 1 gün içerisinde ban attı hile. aynı oynayış tarzıyla forumun hilesini 3 aydır kullanıyorum rage-legit karışık hala hiçbirşekilde ban yemedim buyur proof
sBFM1qk.png

Merhaba Pubg Mobile Hile Bir Çok Kullanıcı Tarafından Kullanılmakta Ve Aranmaktadır.!
Pubg Mobile Hile Satın Al'dım İlgilenilmedi, Bakılmadı, Dönüş Yapılmadı Dolandırıldım Gibi Ve Benzeri Konular İllaki Yaşayan Vardır..

Yeri Geldiğinde Benim Bile Sadece Kullanıcıyı BANLADIĞIM Anlar Olmuştur,
Dikatinizi Çekerim Sadece Kullanıcı Diyorum ANAHTAR ( KEY ) Banlamam. Benimle Sadece İletişim Kuramaz Ve Benden Destek Alamaz..

Burada Bulunan Kuralları Kim Çiğnerse Affım Malasef Yoktur :

Kullanılan Yazılım İllegal Bir Yazılım Olduğunu Unutmayalım
Her Satıcı Gibi %100000 Sizi Korur Kesinlikle BAN Yemezsin Kardeşim, Uzaya Bile Mermi Sık Bir Şey Olmaz Gibi Saçma Sapan Yalanlar Söyleyemem..

İlerleyen Zamanlarda Yazılım İçeriği Ve Açıklamaları Tamamiyle Türkçe Olarak Hazırlanacaktır.
Olası Güncellemeler Otomatik Update İle Sunulmakta Ve Anlık Olarak Discord Sunucumuzda Duyuru Atıklmaktadır..

Kurulum İşlemi Tamamiyle Bize Aittir.!!

Diğer Hile Yazılımlarından Farkı Nedir Bunu Kullanınca Anlarsınız :)

ÖNEMLİ HATIRLATMA : Buraya Yazacağınız Her Yazı Ve Yorum Sizin Kalitenizi Belirtir Kaliteli Biriyseniz Yorumlarınızda Düzgün Ve Kaliteli Olur..

İletişim VE Fiyat Listesi

Haftalık : 300 TL
Aylık : 520 TL

İletişim :
Discord :

Hile Görüntüleri.!!

1.png

2.png

3-esp.png

4-aim.png

5-item.png

6-rank.png

7-yapilan-mac.png

Oyun İçi Oynanış Video

en güvenli diye bir hile terimi yoktur her hile banlatır!

en güvenli diye bir hile terimi yoktur her hile banlatır!
Pardon bi dakine dikkat edicem.. Ben genelde uyarı yapmıyorum saten gelen müşteriye Hatta %10000 ban atmaz diyorum kusura bakma :) Yorumun için tşk ederim.
qral lafım sana değil üzerine alınma lakin ben bu hileyi ana bayiden satın aldığım da 1 gün içerisinde ban attı hile. aynı oynayış tarzıyla forumun hilesini 3 aydır kullanıyorum rage-legit karışık hala hiçbirşekilde ban yemedim buyur proof
sBFM1qk.png
Aldığınız yeri bilemem Kurulumdan kuruluma fark var. ÖRNEK : ESKİDEN Hile kullanırsın kurulum yapan bunu anlamaz veya bilmez yeni başlamıştır bu işlere ban yersin normal şey hocam :)

Pardon bi dakine dikkat edicem.. Ben genelde uyarı yapmıyorum saten gelen müşteriye Hatta %10000 ban atmaz diyorum kusura bakma :) Yorumun için tşk ederim.

Aldığınız yeri bilemem Kurulumdan kuruluma fark var. ESKİDEN Hile kullanırsın kurulum yapan bunu anlamaz veya bilmez yeni başlamıştır bu işlere ban yersin normal şey hocam :)
"ZATEN" olucak o da kine da ayrı

Aldığınız yeri bilemem Kurulumdan kuruluma fark var. ÖRNEK : ESKİDEN Hile kullanırsın kurulum yapan bunu anlamaz veya bilmez yeni başlamıştır bu işlere ban yersin normal şey hocam :)
qral verdiğin yanıtın alaka seviyesi şuralarda; detected hile vardır, yada undetected hile vardır kurulumla hilenin ud dt durumunun ne alakası var? anti cheat bu hileyi böyle kurmuş bunu görmezden gelelim mi diyor. altı üstü bir hile hilenin ne gibi bir kurulumu olabilir? vcredisti aio runtımeı sag değilde sol ile mi kuruyorsun hilenin çalışabilmesi için? nasıl bi etkisi olabilir kurulumun ban atıp atmamasına :D

3 aydır forumdaki public hileyi kullanıyorum aim maim açık herşey babalar gibide takılıyorum
QtO8afd.png

"ZATEN" olucak o da kine da ayrı

qral verdiğin yanıtın alaka seviyesi şuralarda; detected hile vardır, yada undetected hile vardır kurulumla hilenin ud dt durumunun ne alakası var? anti cheat bu hileyi böyle kurmuş bunu görmezden gelelim mi diyor. altı üstü bir hile hilenin ne gibi bir kurulumu olabilir? vcredisti aio runtımeı sag değilde sol ile mi kuruyorsun hilenin çalışabilmesi için? nasıl bi etkisi olabilir kurulumun ban atıp atmamasına :D

3 aydır forumdaki public hileyi kullanıyorum aim maim açık herşey babalar gibide takılıyorum
QtO8afd.png
Kral ben öyle bir şey demedim ? Neden bendeki kulanıcılar bir yasak söz konusu almıyor bunuda bana açıklarsan sevinirim :)
Bir eşya alırken ne yapıyorsun satıcıya soruyorsun satıcı sana özelliklerini kullanımını ne yapman gerektiğini v.s v.s diye uzayan şeyleri anlatıyor sen aksini yaparsan BAN Yedim dersin :)
Eskiden satıcılar azdı mesala şimdi her yerde hile satan var. Bu gibi düşünmelisin sana asla lafım yok sonuçta düşünceni söylüyorsun ama geçmişte yaşadığın bir ban deneyimini
benimle yaşamadın buda benlik durum değil. Umarım anlatabildim kendimi :iloveyousir:

Adsz.png

image.png

Son düzenleme:
Kral ben öyle bir şey demedim ? Neden bendeki kulanıcılar bir yasak söz konusu almıyor bunuda bana açıklarsan sevinirim :)
Bir eşya alırken ne yapıyorsun satıcıya soruyorsun satıcı sana özelliklerini kullanımını ne yapman gerektiğini v.s v.s diye uzayan şeyleri anlatıyor sen aksini yaparsan BAN Yedim dersin :)
Eskiden satıcılar azdı mesala şimdi her yerde hile satan var. Bu gibi düşünmelisin sana asla lafım yok sonuçta düşünceni söylüyorsun ama geçmişte yaşadığın bir ban deneyimini
benimle yaşamadın buda benlik durum değil. Umarım anlatabildim kendimi :iloveyousir:

Adsz.png

image.png
al qral bende paylaşayım public hile ile buda
0L0JZWB.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt