Open Source Pubg Mobile Emulator Vn-Hax Based Source Hack - EXTERNAL

UI

Rar Password - fony

isteğiniz varsa belitriniz. elimde var ise paylaşırım
If you have a request, please specify. If I have it, I will share it.​

Kral PC esp lazım bana sadece legit oynayacam bansiz varmı

Anlık izleyici modu :D

DhQJTCEWAAECS35.jpg
Malesef Boyleleriyle Eglenmek Sariyor Biliyormusun beyfendi. Sallayip Tutturamiyorlar ya o guzel

Malesef Boyleleriyle Eglenmek Sariyor Biliyormusun beyfendi. Sallayip Tutturamiyorlar ya o guzel
yok kanka sen lugatsız kalmaya devam et benlede uğraşsanız baş bile edemezsiniz allahın azerisi seni coplugunden cık biraz git dislerini yaptır ilk önce :D
zedini gelicek olursam milleten aldıgı bypassı kendı urunu gıbı yaptırıp satıyor. bypasslarını yapan kişide mrkhancıım :D adam zamanında kendısı bile soyledı bana türemeler sizi 3 tane c4kal bir araya gelmis bir aslan nasıl düşer diye uğraşıyorlar
:kappasmiley:

yazik kafana bilionmu. bide birebir ayni hesabi yapmaya calismis ama ordaki nitro iconunu unutdun biliyonmu

2E8649D3-83D0-4737-9B3A-E59EF9E2C11C.png

Bak mor elmas genis 6 gen

801B4BED-D1AE-42E2-A106-312C73D1FD12.png

buda ince 6 gen malesef bu detayi kacirdin. lutfen taklit ediceksen daha iyi taklitler yapmani oneririm

cidden beynin yok yav senin. uzulmelimiyim. mutlu olmalimiyim anlamadim

image.png
image.png

yeni tarihli bir ileti var al da oyun gor. sallamaya benzemez taiwanda oynamaya hic benzemez

CAHİL HUSEYIN SENİ TAKLIT EDIYOR DIYOR BIDE ONASOFNOAS ADAMIN BOOST TARIHINE BAK BI OYLE KONUS BANA KARSI BEN ORDAN BURDAN OGRENDIGIM TOPLADIGIM BILGILERLE SUYUM VAR BUYUM VAR DEMIYORUM XD

+ OLARAK CALDIGNIZ BP KODLARI BAKALIM DIGER SEZONDA CALISICAKMI?

image.png

Son düzenleme:
CAHİL HUSEYIN SENİ TAKLIT EDIYOR DIYOR BIDE ONASOFNOAS ADAMIN BOOST TARIHINE BAK BI OYLE KONUS BANA KARSI BEN ORDAN BURDAN OGRENDIGIM TOPLADIGIM BILGILERLE SUYUM VAR BUYUM VAR DEMIYORUM XD

image.png
caldigimmi xd knk tamam sen hele bi lib calmayi birakta bos bosuna suc atmazssin en azindan. neyse bana bazen diyorsun ya goster felan.

al buda sana bi kac foto
yeni tarihli bana ait bir kac win
3D05F709-C192-48C0-9E9C-F39710273A84.png
D8229158-2136-421B-B27A-A7CCE03E1A30.png
1196A786-E1B4-4457-B9B9-91EE4630B236.png

tavsiyemdir bi bok bilmedigin halde birilerine suc atma. + olarakta bana laf atiyorsun diyorsunda. Daha offset nasil updateleyecegini bilmiyorsun. simdi gelirsin dersin ki yok orda boyle yazion. burda boyle yazion. evet yazabilirim. cunki bende daha ogrenme asamasindayim. ne super bilmiyorum. nedeki bok gibi de degil. bilgim en azindan fotorafta gordugun kadar sorunsuz oynatmaya yetiyor.
ama kesinlikle senden daha fazla bilgiye sahibim. bundan eminim.

fotolari istedigin gibi incele. simdi laf atarsin lib caliosun diede. bi gelirsin ekran paylasir gosteririm.

Sadece Senin Kadar Egolu Olmadigim icin Heryerde Gostermeyi veya birilerinin Basarilarina suc atmiyorum.

iyi Gunler Iyi Forumlar

Son düzenleme:

image.png
Mr khanın seti diyorsun be kardeşim benim pilim ve networkumun hookuyla aynı olan 1 tane bypass yok hadi diyelim libi dump edip seti aldım bunu yapabilecek misin hayır hadi diyelim ben ezik bir türemeyim ve libi alıp push ediyorum o zaman neden battery hook farklı ?

Önce bunlara cevap ver beyinsiz seni onun bunun şeyiyle iş yapmam diyorsun bir projen yok benim zamanında projem burada Crâck yedi bu bile bence yeterli.

Hadi diyelim ki biz calıp cırpıyoruz senin ürünün nerde kanka hani neye dayanarak burada övgü toplamaya calısıyon ki formunuda bi biz ipliyoruz zaten yazı yazıyoruz bana cevap ver neden hooklarım farklı xD?

Diğer sezon çalışacak mı diyorsun be kanka bana bunu çok dediler bak sana söylüyorum çalıyor çırpıyorsam bile en iyisini çalar çırparım. O yüzden diğer sezon için erken konuşma ve git pubgde bypassız hile ban atar demeye devam et.

Mr khan bizim libimizi çaldı diyor NEXUS ve unity Hook aynı benimki neden farklı amk IDWOQJÖOQUIDQWOD

Şimdi sen yine ağzını yoracaksın madem çok biliyon icraat ile gel bana boş laf okuma bak biz aktifiz. Diğer sezon gelsin o zaman konus sadece türkçe kelimeler ile savaşıyorsun birazcık ortaya bilgi ve proje sun.

Hadi eyvallah he bu arada By Huseyn ve benden iyi olduğunu dusunuyosan gel discorda ve yayın acıp set yapalım ilk yapan kazanır dicem ama sen onu yapmak yerine tabiki burdan cevap yazacaksın hadi kardeşim Case 35 ve case 10 ile devam et sen belki bir gün aklına SDK'dan atlamak gelir veya files kısmından .dat dosyasını kullanarak.

Dip not discorda gel ve sana göstereyim sadece lib kullanmadığımı ano_emu_c2.dat vesairede kullandığımı xD zedin wtf o ne ?

C1A51E77-73A2-4F75-9BD4-71BCE5BDD223.png

yeni method oyren isine yarar

Mr khanın seti diyorsun be kardeşim benim pilim ve networkumun hookuyla aynı olan 1 tane bypass yok hadi diyelim libi dump edip seti aldım bunu yapabilecek misin hayır hadi diyelim ben ezik bir türemeyim ve libi alıp push ediyorum o zaman neden battery hook farklı ?

Önce bunlara cevap ver beyinsiz seni onun bunun şeyiyle iş yapmam diyorsun bir projen yok benim zamanında projem burada Crâck yedi bu bile bence yeterli.

Hadi diyelim ki biz calıp cırpıyoruz senin ürünün nerde kanka hani neye dayanarak burada övgü toplamaya calısıyon ki formunuda bi biz ipliyoruz zaten yazı yazıyoruz bana cevap ver neden hooklarım farklı xD?

Diğer sezon çalışacak mı diyorsun be kanka bana bunu çok dediler bak sana söylüyorum çalıyor çırpıyorsam bile en iyisini çalar çırparım. O yüzden diğer sezon için erken konuşma ve git pubgde bypassız hile ban atar demeye devam et.

Mr khan bizim libimizi çaldı diyor NEXUS ve unity Hook aynı benimki neden farklı amk IDWOQJÖOQUIDQWOD

Şimdi sen yine ağzını yoracaksın madem çok biliyon icraat ile gel bana boş laf okuma bak biz aktifiz. Diğer sezon gelsin o zaman konus sadece türkçe kelimeler ile savaşıyorsun birazcık ortaya bilgi ve proje sun.

Hadi eyvallah he bu arada By Huseyn ve benden iyi olduğunu dusunuyosan gel discorda ve yayın acıp set yapalım ilk yapan kazanır dicem ama sen onu yapmak yerine tabiki burdan cevap yazacaksın hadi kardeşim Case 35 ve case 10 ile devam et sen belki bir gün aklına SDK'dan atlamak gelir veya files kısmından .dat dosyasını kullanarak.

Dip not discorda gel ve sana göstereyim sadece lib kullanmadığımı ano_emu_c2.dat vesairede kullandığımı xD zedin wtf o ne ?
ha bide sey onda beyin yok. adam caldigi lib dosyasiyla bp yapip bide adam dolandirmisti bu hesabiyla. aff gelmeseydi haylen banliydi xd

Son düzenleme:
C1A51E77-73A2-4F75-9BD4-71BCE5BDD223.png

yeni method oyren isine yarar

ha bide sey onda beyin yok. adam caldigi lib dosyasiyla bp yapip bide adam dolandirmisti bu hesabiyla. aff gelmeseydi haylen banliydi xd
yok kanka cahilliginden obf atılmamıs libe bakamdın sakofjasf o NOK dedgın arkadascıkların mod skının dumpladım ona bypas dıyorsun ezık tureme senı konularımdan defol şimdi

yok kanka cahilliginden obf atılmamıs libe bakamdın sakofjasf o NOK dedgın arkadascıkların mod skının dumpladım ona bypas dıyorsun ezık tureme senı konularımdan defol şimdi
cahillikmi ah be hickimsenin lib i ni calmamaya cahillik diyorsan evet cahilim. simdi kudurmaya devam et ve bi bok olana kadar bulasma bana

noldu herhangi bi bypass ile ilgili cevap veremedin simdide modskin mi diyorsun ah ne kadar eziksin. herneyse iyi forumlar aglayabilirsin

Keske Icraat Gosterebilsen

Son düzenleme:
image.png

Bak yeni bypass dumpladım onu yapıyorum canım 3.6'da görüsürüz fonycik

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt