Open Source Pubg Mobile Emulator Vn-Hax Based Source Hack - EXTERNAL

Zaten Public. Public Olan Birseyin Neyini paylasiyim.

image.png

bu yilin ilk ayinin 2 sinde paylasildi zaten

66D4A340-44C2-4757-8EFD-0A6E0769E7B7.png

bundan oncede cok yerde paylasildi 2023 ait bir source bu. sadece cogu telegram qruplarindan ayrildigim icin bulamadim

9E84582F-526D-40F2-9AEB-CEB78100BC13.png

al tarihe bak ne zamandan beri bende var.

Ha Belki Dersinki Bu Farkli Source al buda source icerigi
2E0D1F07-C1DA-4949-8160-D94C4590C0C8.png

en son editlendigi tarihlere bak hatta 2022 den bile dosya var icinde. Bos Yapacagina Veya Birilerine Saldiracagina gercekten Kaliteli isler yapsan Dogru Olur

Iyi Forumlar
Sayende forumda 1 tane daha chatgpt developer tespit ettik☺️

boş muhabbet yapıcagınıza biraz src paylasıp bilgilerini konusturun konularımın altında fare gibi dolasmayın sanal delıkanlılar sizi

boş muhabbet yapıcagınıza biraz src paylasıp bilgilerini konusturun konularımın altında fare gibi dolasmayın sanal delıkanlılar sizi
cok guldum buna. baskalarinin lib dosyalarini calarak. bypass yapiyorum diye herkesi dolandiran kesinlikle sen degilsin ve gelmissin biraz src paylasin diyorsun. neden ozel bir src yi public edelim. yani ben mal degilimki hickimsede olmayan bir src yi paylasayim. isminden belli ozel. yani public src yi isim belirtmeden paylasmaktansa hic paylasmamak daha iyi. bi ara belki buraya bi src paylasirim.

ha bilgilerimi konusturuyum. biraz libUE4 oyren. oyunda tek libanogs yokki yapisip kalmissin c35 e. biraz libUE4 oyren biraz nasil data blocklanir. nasil patch yapilir oyren. tek 00 20 70 47 le olaylar bitmiyor be gulum. daha 0 dan c35 nasil yazacagini bile bilmiyorsun. sadece burada konu olsun diye birileri senin bi bok zannettigini dusunup ilgi gostersin diye bos bosuna konu aciyorsun. yani sadece forumda etkilesim icin bir kac seyler deniyorsun ve hickimse neredeyse bu paylastiklarini kullanmiyor. sadece burada tartisiyorlar ve bitti

tavsiyemdir ara sira direk c/p yapmak yerine bi IDA acip kendin incele onerim bilgimi de konusturarak soyluyum tek c35 yerine c35-36 callerlerine bir hook yap ve kullan. dogru size leri ekle ve 1 gun, 10yil gibi yasaklari duzelt. ha bide offset nasil guncellenir onu oyren. 5 sezon onceden kalma offsetleri kullanmayi veya RealXenomaniyaya atilan offsetleri kullanmaktan kurtulursun ve bos bosuna birilerinden dilenmezsin. senin kimlerden dilendigini duyuyorum. cogu da tanidik adamlar bari arap diye kimse tanimaz diye yardim aliyim yapma kulagima geliyor cogu sey. bi ara vaktim olursa burada konu acar az bucuk bisiler anlatirim.

ekleme olarakta UPlayerSecurityInfo clasini kullanarak temel destekli bir kac bypass islevi yapabilirsin. al sana buda bilgi

iyi Forumlar

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dtmi şuanda

@RealZedin @realzedin1x yazık zedinim konumu kötlüyo bide srcyi build alıp kullanıyo :D mrkhanın açıklamasıda baya hoşmuş hee

@RealZedin @realzedin1x yazık zedinim konumu kötlüyo bide srcyi build alıp kullanıyo :D mrkhanın açıklamasıda baya hoşmuş hee
yazik kafana bilionmu. bide birebir ayni hesabi yapmaya calismis ama ordaki nitro iconunu unutdun biliyonmu

2E8649D3-83D0-4737-9B3A-E59EF9E2C11C.png

Bak mor elmas genis 6 gen

801B4BED-D1AE-42E2-A106-312C73D1FD12.png

buda ince 6 gen malesef bu detayi kacirdin. lutfen taklit ediceksen daha iyi taklitler yapmani oneririm

cidden beynin yok yav senin. uzulmelimiyim. mutlu olmalimiyim anlamadim

yazik kafana bilionmu. bide birebir ayni hesabi yapmaya calismis ama ordaki nitro iconunu unutdun biliyonmu

buda ince 6 gen malesef bu detayi kacirdin. lutfen taklit ediceksen daha iyi taklitler yapmani oneririm

image.png
image.png

yeni tarihli bir ileti var al da oyun gor. sallamaya benzemez taiwanda oynamaya hic benzemez

Son düzenleme:

image.png
image.png

yeni tarihli bir ileti var al da oyun gor. sallamaya benzemez taiwanda oynamaya hic benzemez
hemde yarım saat önceki oyun xD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt