Çalışmıyor PUBG Mobile 3.5 Gameloop Bypass - detected 😊

Pubg mobile için tek bypass paylaşan kralsın sen kral, discord var m?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
gameloopunu sil terkar yükle ve ui klasöründen dsound.dll sil

la oglum ne kadar enbesıl varlıksın sen open src atmısız rat var dıyorsun admın kontrol etmıs rat varmıs dıyorsun manevı degerlerıne cokmu zarar verdım kın pesındesın defol gıt konularımdan

çokta umrumdaydı şahsen
Anlıyorum ben seni

gameloopunu sil terkar yükle ve ui klasöründen dsound.dll sil

la oglum ne kadar enbesıl varlıksın sen open src atmısız rat var dıyorsun admın kontrol etmıs rat varmıs dıyorsun manevı degerlerıne cokmu zarar verdım kın pesındesın defol gıt konularımdan

çokta umrumdaydı şahsen
Senin umursaman değil diğer arkadaşların bilgilenmesi için yazdım askim benim seni umursiyan yok dertlenme

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
rat

kardeşim bunun bu bypassla iligisi yok önceden bypass dosya kalıntıları kalmış ui konumunda pcyi formatla düzeilr
Bilgisiz Sekilde Konusmayin. ui klasoru icerisinde dsound.dll veya d3d9.dll seklinde dosyalar vardir onlari temizlemesi yeterlidir

3.5 Global dışı safe şekilde oynuyabilirsiniz.

KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM BU ARKADASIN ÜCRETLİ BYPASINI ALDIM İÇİNDE VİRÜS ÇIKTI AYRICA PARA VERMEME RAMEN GLOBALDE KULLANAMADIM SADECE TAİWAN SÜRÜMÜ ÇALIŞIYOR DİYO 250TL İÇİN BİRDE sc4m ATTI
banlat

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt