Hataları atarsan yardımcı olabilirim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şöyle olmak üzere 2 tane cmd acılıyor gameloop kapanıyorHataları atarsan yardımcı olabilirim
şikayet konusu açsana ozamanKULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM BU ARKADASIN ÜCRETLİ BYPASINI ALDIM İÇİNDE VİRÜS ÇIKTI AYRICA PARA VERMEME RAMEN GLOBALDE KULLANAMADIM SADECE TAİWAN SÜRÜMÜ ÇALIŞIYOR DİYO 250TL İÇİN BİRDE sc4m ATTI
ilk hesabı banlandı zatenşikayet konusu açsana ozaman
ratmı buFony her yerden deniyosun ratları maşallah paşama
Rat tabi loguna düşmedim diye niye açmadın yazıyo banaratmı bu
ben actım dademin ama çalısıyor verilmişRat tabi loguna düşmedim diye niye açmadın yazıyo bana
gameloopunu sil terkar yükle ve ui klasöründen dsound.dll silstart gameloop diyince gameloopp acılırken 3 tane cmd acılıyo hata veriyor
la oglum ne kadar enbesıl varlıksın sen open src atmısız rat var dıyorsun admın kontrol etmıs rat varmıs dıyorsun manevı degerlerıne cokmu zarar verdım kın pesındesın defol gıt konularımdanRat tabi loguna düşmedim diye niye açmadın yazıyo bana
çokta umrumdaydı şahsenKULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM BU ARKADASIN ÜCRETLİ BYPASINI ALDIM İÇİNDE VİRÜS ÇIKTI AYRICA PARA VERMEME RAMEN GLOBALDE KULLANAMADIM SADECE TAİWAN SÜRÜMÜ ÇALIŞIYOR DİYO 250TL İÇİN BİRDE sc4m ATTI