💎⭐Pubg Mobi̇le 3.2 Gameloop Ücretsi̇z Hi̇le | NexusCheats.net 💎⭐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar Arkadaş ile boşuna uğraşmayın açtıgınız ticketları cevap bile vermeden hemen kapatıyor sonrada hadi ikile gibi cevaplarla dc den atıyor.paranızı çöpe atmak için alabilirsiniz.

bir sorun çıkarsa iade sağlarız talep açın discord üzerinden
gördük ticketlara verdiğiniz cevapları :D

ss alıp paylaşmıyım diyrede hemen kapattın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Start Emulator yapıyorum emulatör açılıyor Start Game yapıyorum oda açılıyor menü falan geliyor ama esp item esp aimbot falan hiçbiri çalışmıyor
merhaba emülatör başladıgı zamna sağ üsste bulunan 3 çizgiye tıklayıp ayarlar'a basın

Arkadaşlar Arkadaş ile boşuna uğraşmayın açtıgınız ticketları cevap bile vermeden hemen kapatıyor sonrada hadi ikile gibi cevaplarla dc den atıyor.paranızı çöpe atmak için alabilirsiniz.

gördük ticketlara verdiğiniz cevapları :D

ss alıp paylaşmıyım diyrede hemen kapattın
Üslübünü düzelt öncelikle, herhangi bir ücret ödemediğin halde sana destek verilecek sıranı bekle.

start gameye basınca emulatorun ana sayfasını açıyor cmd açılmıyor ne yapmam

@Genisys Arkadaşın çalışıyor tagı alınsın. Çalışmıyor birçok kişi aynı sorunları yazmış. Denemek İçin dc gittim ticketa cevap vermeden hemen kapatıyorlar. sorun oldugnu söylğyorum sen satın alma diyip dc den atıyorlar. böyle satıcılar kullanıcıların başınadert açmadan bir müdahele edilmeli bence.

@Genisys Arkadaşın çalışıyor tagı alınsın. Çalışmıyor birçok kişi aynı sorunları yazmış. Denemek İçin dc gittim ticketa cevap vermeden hemen kapatıyorlar. sorun oldugnu söylğyorum sen satın alma diyip dc den atıyorlar. böyle satıcılar kullanıcıların başınadert açmadan bir müdahele edilmeli bence.
işine bak gülüm benim be, insanları karalamayı bırakın üslübün yanlış, discorda gelen herkese bağlantı kurup çalıştırıyoruz hile sorunsuz bir şekilde çalışyıor. bot otomatik win ssleri atıyor
image.png

işine bak gülüm benim be, insanları karalamayı bırakın üslübün yanlış, discorda gelen herkese bağlantı kurup çalıştırıyoruz hile sorunsuz bir şekilde çalışyıor. bot otomatik win ssleri atıyor
image.png
senin üslubuda gördük ticketa cevap vermeden direkt kapatıyorsun kimseyle uğraşmıyorsun

al bak yorumalrda herke aynı sorunu yazmış hiçbirine cevap bile vermemişsin. Al buda haklı olduğumun kanıtı.

senin üslubuda gördük ticketa cevap vermeden direkt kapatıyorsun kimseyle uğraşmıyorsun

al bak yorumalrda herke aynı sorunu yazmış hiçbirine cevap bile vermemişsin. Al buda haklı olduğumun kanıtı.
aynen cnm
image.png

image.png

image.png

Lazımdı gerçekten böyle bir şey, teşekkürler :kisswink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt