bakacazcmd acılmıyor ve start game yaptıgım zaman donuyor lakin yine cmd gelmiyor
bakacazcmd acılmıyor ve start game yaptıgım zaman donuyor lakin yine cmd gelmiyor
burda değilse nasıl taşırız buraya• > Emülatör Uyumluluk
Emülatör: Gameloop
Sürüm: 32 Bit
Motor: DirectX+ / adb hata ayıklaması
Versiyon: Global / Korea / Vietnam / Taiwan
Windows defender v virüs koruması tamamen kapalı olmak zorundadır. Loaderi yönetici olarak çalıştırın. Loaderdeki kodlar cmd ile çalışmaktadır Cmd ile çalıştığı için adb aktif olmalıdır.
adb programınız yok ise Googleye "Adb Driver batch files" yazarak indir
Appmarket açmasının sebebi hileyi aktif etmesidir. Gameloop'un dosya konumu burada olmaldır: C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket konumunda dsound.dll dosyası olduğundan emin olun dsound.dll dosyası hiledir.
baktımda ordaymış zaten ama açmıyor yinede• > Emülatör Uyumluluk
Windows defender v virüs koruması tamamen kapalı olmak zorundadır. Loaderi yönetici olarak çalıştırın. Loaderdeki kodlar cmd ile çalışmaktadır Cmd ile çalıştığı için adb aktif olmalıdır.
Appmarket açmasının sebebi hileyi aktif etmesidir. Gameloop'un dosya konumu burada olmaldır: C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket konumunda dsound.dll dosyası olduğundan emin olun dsound.dll dosyası hiledir.
reis start emulator yapıyorum start game diyorum bekliyorum done diyo pubgye kendi girmiyo tıklıyorum gameloop falan filan cihazınızı asus bilmem ne olarak göstermek istiyor diyor tamam ve iptal var ikisinde de aktifleşmiyor.32 GAMELOOP ındır
oyun D diskinde ve dsound yok ama daha cheati acmadım start game dedim appmarket açtı done dedi oyunu açmadı• > Emülatör Uyumluluk
Hahaha. Hiç güleceğim yoktu..kendi kendilerine çok iyi yorumları filan atmışlar fake hesaplarla.
Start Emulator yapıyorum emulatör açılıyor Start Game yapıyorum oda açılıyor menü falan geliyor ama esp item esp aimbot falan hiçbiri çalışmıyorHahaha. Hiç güleceğim yoktu..